Нестор Шуфрич поїхав з України, але обіцяє повернутися

Нестор Шуфрич поїхав з України, але обіцяє повернутися

16 Травня 2022
1392
16 Травня 2022
19:31

Нестор Шуфрич поїхав з України, але обіцяє повернутися

1392
Депутат уточнив, що оформив свій виїзд згідно усіх нормативів, встановлених для воєнного часу.
Нестор Шуфрич поїхав з України, але обіцяє повернутися
Нестор Шуфрич поїхав з України, але обіцяє повернутися

Депутат Верховної Ради, голова Комітету свободи слова Нестор Шуфрич виїхав за межі України. Про це з посиланням на джерело серед депутатів колишньої фракції «Опозиційна платформа — За життя» пише «Бабель».

«До трьох малолітніх дітей в Угорщину. В рамках чинного законодавства. Повернеться до наступного пленарного засідання Ради», — повідомили у фракції. Сам Шуфрич, зазначає «Бабель», уточнив, що одній дитині потрібна «термінова лікарська консультація». Депутат каже, що планує повернутися до 23 травня.

Нагадаємо, 19 березня стало відомо, що Рада національної безпеки та оборони України вирішила призупинити роботу українських партій, які мають зв’язки з Росією. Серед них «ОПЗЖ», «Партія Шарія», «Наші», «Опозиційний блок», «Ліва опозиція», «Союз лівих сил», «Держава», «Прогресивна соціалістична партія України», «Соціалістична партія України», партія «Соціалісти», «Блок Володимира Сальдо».

Верховна Рада України 3 травня заборонила діяльність проросійських партій.

З 14 травня діяльність проросійських партій в Україні заборонена законом.

Фото: сайт ОПЗЖ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1392
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду