Журналістка «1+1» Наталя Нагорна отримала нагороду у Литві

Журналістка «1+1» Наталя Нагорна отримала нагороду у Литві

25 Квітня 2022
2457
25 Квітня 2022
17:54

Журналістка «1+1» Наталя Нагорна отримала нагороду у Литві

2457
Сюжет журналістки «Маріуполь – яким він був і що стало» відзначили як один із переможців конкурсу на найкращу телерадіопрограму Pragiedruliai.
Журналістка «1+1» Наталя Нагорна отримала нагороду у Литві
Журналістка «1+1» Наталя Нагорна отримала нагороду у Литві

Воєнна кореспондентка «1+1» Наталя Нагорна отримала спеціальну нагороду Литовської комісії з радіо та телебачення (LRTK). Про це повідомляється на сайті Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Нагородження відбулося у Вільнюсі. Отримувати нагороду Наталя вийшла у футболці збірної України. Організатори подарували їй квітку соняшника.

Сюжет журналістки «Маріуполь – яким він був і що стало» назвали одним із переможців конкурсу на найкращу телерадіопрограму Pragiedruliai. У матеріалі йдеться про місто довоєнного періоду та наслідки руйнувань. Також журналістка розповіла історію тележурналіста В’ячеслава Твердохліба, який виніс із Маріуполя флешку у цукерці. Таким чином йому вдалося зберегти матеріали зйомок зруйнованого міста, які є доказами злочинів російських окупантів.

«Наталя Нагорна отримала особливу нагороду від голови регулятора пана Рімантаса Багдзевічюса. Ми дуже щасливі, що пані Наталя мала можливість отримати нагороду у Вільнюсі і була присутня на заході! Литовці пишаються її роботою, а також сміливістю і героїзмом Українського народу!», – зазначила керівниця відділу публічних і міжнародних відносин LRTK Біруте Кершієне.

Привітали з відзнакою Наталю Нагорну і в Нацраді: «Бажаємо Наталії наснаги та стійкості у такій важливій нині місії – розповідати усьому світові про війну в рідній країні і злобне обличчя ворога».

Нагадаємо, Литва стала однією з перших країн, які відгукнулися на заклик Національної ради і припинили трансляцію російських пропагандистських каналів. З кінця квітня Компанія Telia Lietuva відмовила у ретрансляції 25 російським каналам.

Фото: сайт Нацради

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2457
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду