detector.media
25.04.2022 17:54
Журналістка «1+1» Наталя Нагорна отримала нагороду у Литві
Журналістка «1+1» Наталя Нагорна отримала нагороду у Литві
Сюжет журналістки «Маріуполь – яким він був і що стало» відзначили як один із переможців конкурсу на найкращу телерадіопрограму Pragiedruliai.

Воєнна кореспондентка «1+1» Наталя Нагорна отримала спеціальну нагороду Литовської комісії з радіо та телебачення (LRTK). Про це повідомляється на сайті Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Нагородження відбулося у Вільнюсі. Отримувати нагороду Наталя вийшла у футболці збірної України. Організатори подарували їй квітку соняшника.

Сюжет журналістки «Маріуполь – яким він був і що стало» назвали одним із переможців конкурсу на найкращу телерадіопрограму Pragiedruliai. У матеріалі йдеться про місто довоєнного періоду та наслідки руйнувань. Також журналістка розповіла історію тележурналіста В’ячеслава Твердохліба, який виніс із Маріуполя флешку у цукерці. Таким чином йому вдалося зберегти матеріали зйомок зруйнованого міста, які є доказами злочинів російських окупантів.

«Наталя Нагорна отримала особливу нагороду від голови регулятора пана Рімантаса Багдзевічюса. Ми дуже щасливі, що пані Наталя мала можливість отримати нагороду у Вільнюсі і була присутня на заході! Литовці пишаються її роботою, а також сміливістю і героїзмом Українського народу!», – зазначила керівниця відділу публічних і міжнародних відносин LRTK Біруте Кершієне.

Привітали з відзнакою Наталю Нагорну і в Нацраді: «Бажаємо Наталії наснаги та стійкості у такій важливій нині місії – розповідати усьому світові про війну в рідній країні і злобне обличчя ворога».

Нагадаємо, Литва стала однією з перших країн, які відгукнулися на заклик Національної ради і припинили трансляцію російських пропагандистських каналів. З кінця квітня Компанія Telia Lietuva відмовила у ретрансляції 25 російським каналам.

Фото: сайт Нацради

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY