«1+1» відновив на ютубі вечірні випуски ТСН

«1+1» відновив на ютубі вечірні випуски ТСН

21 Червня 2022
1416
21 Червня 2022
20:51

«1+1» відновив на ютубі вечірні випуски ТСН

1416
Якщо слот мовлення «1+1» в загальнонаціональному марафоні також припадатиме на 19:30, в ютубі буде йти дві паралельні трансляції.
«1+1» відновив на ютубі вечірні випуски ТСН
«1+1» відновив на ютубі вечірні випуски ТСН

Медіагрупа 1+1 media відновила на ютубі та міжнародному телеканалі 1+1 International вечірні випуски новин ТСН, повідомила пресслужба.

Випуски виходитимуть у прямому ефірі о 19:30 та триватимуть пів години. Ведучими програми позмінно будуть Наталія Мосейчук, Святослав Гринчук, Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко та Наталія Островська.

Алла Мазур вестиме підсумкові новини в межах марафону обʼєднаних телеканалів о 20:00 під час слоту «1+1». Якщо слот мовлення «1+1» в марафоні припадатиме на 19:30 – в ютубі буде йти дві паралельні трансляції.

Раніше повідомлялось, що група «1+1» створила «Архів війни» та перейшла до розробки лише україномовних серіалів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1416
Теги:
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Михайло Думич
673 дн. тому
1+1 International теж показує ТСН.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду