«Радіо П’ятниця» за два тижні переформатували у «Радіо українських доріг»

«Радіо П’ятниця» за два тижні переформатували у «Радіо українських доріг»

6 Квітня 2022
4050
6 Квітня 2022
18:22

«Радіо П’ятниця» за два тижні переформатували у «Радіо українських доріг»

4050
У пріоритеті «гарна музика та корисна, актуальна інформація для слухачів».
«Радіо П’ятниця» за два тижні переформатували у «Радіо українських доріг»
«Радіо П’ятниця» за два тижні переформатували у «Радіо українських доріг»

В Україні 28 березня почало мовити «Радіо українських доріг», яке з'явилося після переформатування «Радіо П’ятниця». На час війни команда відмовилася від розважального контенту. А перед цим в ефірі  «Радіо П’ятниця» транслювався загальнонаціональний марафон «Єдині новини».

Про всі подробиці в коментарях «Детектору медіа» розповіли директор «Радіо українських доріг» Антон Озадовський та його продюсерка Ганна Свірідова.

Головна мета оновленої радіостанції – підтримувати та мотивувати українців під час війни. «Багато хто в країні зараз перебуває за кермом, або у дорозі. Військові, волонтери, біженці, бізнес, що переживає релокацію, тощо… Радіо українських доріг має на меті достукатись до сердць слухачів, підтримати дух та своєчасно інформувати про небезпечні ситуації або донести потрібні, актуальні новини», – коментує Антон Озадовський.

Мовлення «Радіо українських доріг», за словами керівника, забезпечує команда «Радіо П’ятниця» у повному складі. Оновлено формат було протягом двох тижнів.

Окрім музики, в ефірі програми інформаційного та соціального напрямку. Ведучі та запрошені експерти допомагають слухачам у інформуванні про безпеку. Також піднімаються питання про логістику та ситуацію в Україні для волонтерів, військових і бізнесу.

Слухати «Радіо українських доріг» можна на радіоприймачі, в інтереті, на мобільних за стосунках.

«У мирний час у нас працювало 53 передавачі, але війна внесла свої корективи. Поки ми не зможемо мовити на тимчасово окупованих територіях. Щодня ситуація може змінюватися, але все одно це велике покриття. Кожний передавач має змогу покривати від 20 до 50 км. І це гарна можливість достукатися до якомога більшої аудиторії та підняти її бойовий дух», – розповіла продюсерка Ганна Свірідова.

Який контент зараз надихає аудиторію українських радіостанцій, у скільки обходиться місяць роботи «Радіо українських доріг» та в чому воно може позмагатися у влучності з радіо «Байрактар», а також чи має команда грант, читайте у матеріалі «Детектора медіа» незабаром.

Нагадаємо, після 24 лютого з українського ефіру зникло «Русское радио Україна». Група TAVR Media відмовилась від радіостанції. Натомість в ефірі транслюється марафон «Єдині новини». Радіостанція з такою назвою більше не мовитиме в ефірі, повідомляє офіційний сайт компанії«Мости спалені. Після завершення марафону в ефірі звучатиме нова радіостанція», — повідомили у TAVR Media. Сайт радіостанції не працює.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4050
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Люда
746 дн. тому
Що ви за гімн включили в 6 годин ранку, не портьте нашого гімну. Не пазортесь. Перший раз це чудо чую і думаю що востаннє.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду