«Русское радио» офіційно стало «Байрактаром»

«Русское радио» офіційно стало «Байрактаром»

19 Травня 2022
5893
19 Травня 2022
11:40

«Русское радио» офіційно стало «Байрактаром»

5893
Компанія переоформила усі свої ліцензії.
«Русское радио» офіційно стало «Байрактаром»
«Русское радио» офіційно стало «Байрактаром»

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію компанії ТОВ «ТРО Русское радио Україна». Таке рішення регулятор ухвалив під час засідання 19 травня.

Радіостанція змінила логотип і відтепер називатиметься «Радіо Байрактар». Представники компанії не були присутні на засіданні і не розказали про основні зміни. Під цим логотипом радіостанція вже мовить на сайті радіогрупи.

Нагадаємо, 27 лютого група радіостанцій TAVR Media відмовилась від «Русского радио Україна». Пресслужба групи повідомляла, що в компанії «ще з 2014 року чудово розуміли і відчували свої репутаційні втрати», але вирішили тоді зберегти назву «Русское радио Украина». Своє тодішнє рішення вони пояснювали так: «це був спосіб донесення до людей звичними для них каналами мовлення тієї інформації, що має проукраїнську позицію та державницьке значення». Менеджмент компанії мав на увазі насамперед аудиторію, яка слухала радіостанцію у південних і східних областях, а також на тимчасово окупованих територіях.

«Сьогодні мости спалені. Після завершення марафону в ефірі звучатиме нова радіостанція», — оголосила TAVR Media.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5893
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Москаляку на Гілляку!
660 дн. тому
В Україні не повинно залишитися нічого кацапського!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду