detector.media
11.03.2022 21:37
Сайт НВ вже п'ять днів зазнає хакерських атак – Віталій Сич
Сайт НВ вже п'ять днів зазнає хакерських атак – Віталій Сич
«Ми будемо і далі інформувати і підтримувати українців – на сайті та на Радіо НВ», – зазначив головний редактор.

Сайт НВ вже п'ять днів зазнає хакерських атак. Про це у своєму дописі на фейсбуку повідомив головний редактор видання Віталій Сич.

«Сьогодні представник США у Раді Безпеки ООН під час свого виступу згадала НВ як приклад журналістів, які інформують світ про події в Україні, незважаючи на небезпеку. [...] Я радий, що ми змогли зробити бодай такий внесок в інформування українців і світу про звірства росіян в Україні. І радий, що росіяни теж оцінили нашу роботу. Останні п‘ять днів вони ddos-ять наш сайт, відправляючи по 200 тис запитів на секунду. Але він все ще працює і буде працювати. Ми будемо і далі інформувати і підтримувати українців – на сайті та на Радіо НВ»зазначив головний редактор.

Як розповів Віталій Сич, журналісти НВ продовжують роботу у небезпечних умовах: «Сьогодні до моєї колеги Ані Мороз, мого зама, яка керує журналом НВ, на подвір‘я у Київській області прилетів снаряд. У трьох метрах від входу, прилетів, але не вибухнув. Іншому колезі журналісту Івану Верстюку пощастило менше – теж сьогодні снаряд влучив у балкон його квартири на Борщагівці у Києві. Він залишивися живий і здоровий, зараз переїздить на іншу квартиру».

Вперше про хакерську атаку на сайт НВ стало відомо 3 березня.

Нагадаємо, у серпні 2021-го журнал НВ випустив перше друковане число українською мовою.

У листопаді розпочала роботу англомовна версія сайту НВ. 

Нещодавно редакція НВ відкрила вільний доступ до всіх матеріалів сайту.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY