Видавництво Condе Nast  призупиняє роботу в Росії через цензуру

Видавництво Condе Nast призупиняє роботу в Росії через цензуру

8 Березня 2022
1257
8 Березня 2022
23:15

Видавництво Condе Nast призупиняє роботу в Росії через цензуру

1257
Компанія видавала в Росії журнали GQ, Vogue, Tatler, Glamour та AD
Видавництво Condе Nast  призупиняє роботу в Росії через цензуру
Видавництво Condе Nast  призупиняє роботу в Росії через цензуру

Голова видавничого дому Condé Nast Роджер Лінч заявив про призупинення роботи Condé Nast Russia, що видає журнали GQ, Vogue, Tatler, Glamour та AD. Текст його листа до всіх співробітників видавничого дому оприлюднений на сайті компанії. Причиною зупинки діяльності Лінч назвав введення цензури в Росії.

«Ми вражені і налякані безглуздим насильством і трагічною гуманітарною кризою в Україні. Для журналістів та редакційних колективів по всьому світу дуже важливо, щоб ми могли створювати наш контент без ризику для безпеки наших співробітників. Нещодавно російський уряд ухвалив нові закони про цензуру, які тепер роблять це неможливим для нас», - йдеться в повідомленні.

Лінч також додав, що компанія продовжує гуманітарну підтримку українців та закликав співробітників взяти участь в програмі співпраці Condé Nast з Міжнародним комітетом Червоного Хреста.

Нагадаємо, раніше  в Росії через цензуру та кримінальне покарання за  поширення інформації про війну в Україні припинили мовлення CNN, ABC, CBS, BBC, NBC, ARD, ZDF і Bloomberg News, «Радіо Свобода» (RFE/RL), Deutsche Welle,  «Голос Америки», Бі-Бі-Сі. Більше про компанії, які пішли з Росії після вторгнення Російських військ на територію України, читайте тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1257
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду