Медіагрупа Hearst Magazines йде з російського ринку

Медіагрупа Hearst Magazines йде з російського ринку

10 Березня 2022
1236
10 Березня 2022
19:37

Медіагрупа Hearst Magazines йде з російського ринку

1236
У співпраці з Shkulev Media Hearst видавала Elle Russia, а в партнерстві з Fashion Press — Esquire, Harper’s Bazaar, Good Housekeeping, Cosmopolitan і Men’s Health у Росії.
Медіагрупа Hearst Magazines йде з російського ринку
Медіагрупа Hearst Magazines йде з російського ринку

Медіагрупа Hearst Magazines ухвалила рішення припинити співпрацю з Росією. Про це повідомляє сайт WWD із посиланням на заяву президентки Hearst Magazines Дебі Чирічелли.

За цією інформацією, Чирічелла повідомила двом ключовим партнерам, що медіагрупа залишає Росію та передає свою частку Shkulev Media і Fashion Press.

Спільно із Shkulev Media Hearst Magazines видавала Elle у РФ. 

Із Fashion Press медіагрупа розриває ліцензійні угоди щодо видань Esquire, Harper’s Bazaar, Good Housekeeping, Cosmopolitan і Men’s Health у Росії.

«Хоча ми твердо віримо, що наші бренди відіграють важливу роль у залученні та інформуванні аудиторії щодо низки тем, включаючи поточні події, ескалація гуманітарної кризи та наша глибока стурбованість можливим ширшим впливом змусили нас переоцінити нашу роль і нашу відповідальність — як глобального бізнесу», — прокоментувала Дебі Чирічелла.

Щодо співробітників редакцій президентка Hearst Magazines пообіцяла «надати ресурси, аби полегшити цей період».   

Нагадаємо, 8 березня голова видавничого дому Condé Nast Роджер Лінч заявив про призупинення роботи в Росії видавництва Condé Nast Russia, що випускає журнали GQ, Vogue, Tatler, Glamour та AD.

«Ми вражені й налякані безглуздим насильством і трагічною гуманітарною кризою в Україні. Для журналістів та редакційних колективів по всьому світу дуже важливо, щоб ми могли створювати свій контент без ризику для безпеки наших співробітників. Нещодавно російський уряд ухвалив нові закони про цензуру, які тепер унеможливлюють це для нас», — прокоментував Роджер Лінч.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1236
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду