detector.media
23.02.2022 10:38
HBO купила права на показ серіалу «Зломовчання»
HBO купила права на показ серіалу «Зломовчання»
Крім того, 6-серійну стрічку придбала компанія Lumière для фламандськомовних глядачів країн Бенілюксу.

Американська телекомпанія HBO придбала права на показ українсько-хорватського серіалу «Зломовчання». Про угоду повідомила пресслужба Oll.tv.

Серіал створили українські онлайн-платформа Oll.tv та компанія Star Media у співпраці з хорватською компанією Drugi Plan та хорватським мовником HRT, а також німецьким дистриб'ютором Beta Film. Також як співпродюсер до проєкту приєдналася німецько-французька мовна група ZDF/ARTE.

Права отримала група HBO Europe, до якої входять телеканали HBO, HBO2, HBO3, Cinemax та Cinemax2. Серіал зможуть побачити передплатники НВО у країнах Центральної та Східної Європи. 

Крім того, 6-серійну стрічку придбала компанія Lumière для фламандськомовних глядачів країн Бенілюксу. 

Українська прем'єра серіалу «Зломовчання» відбулася 10 грудня 2021 на Oll.tv. У головній ролі знялася Ксенія Мішина. Бюджет стрічки складає 250 тисяч євро за епізод.

Читайте також:

В основі сценарію – книга хорватського письменника та журналіста Драго Хедла «Виборче мовчання». У ній йдеться про реальне розслідування злочинів, пов'язаних із кримінальним бізнесом та торгівлею людьми.

За сюжетом, у Хорватії детектив Володимир та репортер Стрібор працюють над розкриттям смерті кількох дівчат та головного підозрюваного у їхньому вбивстві. У цей же час киянка Ольга дізнається про загадкове зникнення своєї племінниці-підлітка. Чоловік Ольги – впливова людина в хорватському місті Осієк, і саме в це місто приводять Ольгу пошуки племінниці. Там вона знайомиться з Володимиром та Стрібором.

Режисер-постановник – Далібор Матаніч. Зйомки проходили у Хорватії та Україні у 2021 році.

Раніше «Зломовчання» представили на «Берлінале-2022».

Нагадаємо, HBO також придбала український фільм «Погані дороги» режисерки Наталії Ворожбит

Фото: Oll.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY