Ахметов заявив, що продовжить працювати в Україні

Ахметов заявив, що продовжить працювати в Україні

16 Лютого 2022
2459
16 Лютого 2022
12:07

Ахметов заявив, що продовжить працювати в Україні

2459
Рінат Ахметов: Ми і далі працюватимемо, ми і далі будуватимемо, ми і далі інвестуватимемо.
Ахметов заявив, що продовжить працювати в Україні
Ахметов заявив, що продовжить працювати в Україні

Бізнесмен та медіавласник Рінат Ахметов заявив, що перебуває в Маріуполі, щоб «розділити з українцями хвилювання та тривогу» через загрозу вторгнення Росії в Україну.

Заяву Ахметова опублікувала пресслужба System Capital Management.

«Чому я тут саме сьогодні, 16 лютого? Сьогодні весь світ за нас переживає. Сьогодні всі пишуть та говорять, що в нас дуже неспокійно, дуже небезпечно і тривожно. Я тут, щоби розділити з вами ці хвилювання та тривогу», – заявив Ахметов.

Бізнесмен підкреслив, що його мета така ж, як в усіх українців, – «сильна, мирна, єдина, красива й успішна Україна і щасливі люди».

За словами Ахметова, він продовжить працювати, будувати та інвестувати в проєкти в Україні, зокрема, побудує університет в Маріуполі. Ахметов додав, що його рідний Донецьк може бути щасливим «тільки в єдиній та щасливій Україні».

Раніше «Українська правда» з посиланням на джерела повідомляла, що українські олігархи та бізнесмени на тлі повідомлень про можливий наступ Росії залишають Україну чартерними рейсами.

За даними «УП», 13 лютого чартерний літак Ахметова вилетів в напрямку Цюріха. Прессекретарка бізнесмена Анна Терехова повідомила, що Ахметов залишив Україну ще у січні, а сама поїздка була «заздалегідь спланована».

Бізнесмен, нардеп Вадим Новинський вилетів з України 10 лютого рейсом Київ-Мюнхен. 

14 лютого президент Володимир Зеленський звернувся до олігархів та народних депутатів, які залишили Україну, та закликав їх повернутися на Батьківщину. 

16 лютого  Ахметов повернувся до України.

Фото: System Capital Management/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2459
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду