Зеленський назвав перебільшенням повідомлення ЗМІ про дати вторгнення Росії (ВІДЕО)

Зеленський назвав перебільшенням повідомлення ЗМІ про дати вторгнення Росії (ВІДЕО)

12 Лютого 2022
3201
12 Лютого 2022
16:32

Зеленський назвав перебільшенням повідомлення ЗМІ про дати вторгнення Росії (ВІДЕО)

3201
Стовідсоткової інформації про таке рішення Путіна у нього немає, підкреслив президент.
Зеленський назвав перебільшенням повідомлення ЗМІ про дати вторгнення Росії (ВІДЕО)
Зеленський назвав перебільшенням повідомлення ЗМІ про дати вторгнення Росії (ВІДЕО)

Президент Володимир Зеленський вважає, що медіа перебільшують ризики загрози глибокої ескалації з боку РФ. Адже стовідсоткових даних про це, за його словами, немає. Зеленський переконаний, що дипломатія – це єдиний шлях щодо деескалації і деокупації.

Про це президент сказав під час брифінгу на Херсонщині. Там триває його робоча поїздка під час тактико-спеціальних навчань МВС.

Відповідаючи на питання іноземної журналістки, чи вірить українська влада, що найближчого тижня буде глибока ескалація з боку РФ і чи готується до цієї ескалації, Володимир Зеленський сказав:

«Ми повинні як держава, перш за все, розраховувати на себе, на своїх військових і на своїх громадян. І повинні бути готовими [до можливої ескалації. – ДМ] в будь-який день.

Я вважаю, що на сьогодні в інформаційному просторі забагато інформації щодо глибокої повномасштабної війни з боку РФ. Навіть вже кажуть відповідні дати.

Ми розуміємо про всі ризики, розуміємо, що ці ризики є. Якщо є у Вас чи у будь-яких людей додаткова інформація щодо стовідсоткового вторгнення РФ в Україну, починаючи з 16 числа, давайте, будь ласка, нам цю інформацію.

Ми працюємо в щоденному режимі, отримуємо інформацію від нашої розвідки. Ми вдячні всім за допомогу, і розвідкам іноземних держав. Також працюємо і на дипломатичному рівні. [...] Вважаємо, що дипломатичний шлях – це єдиний шлях щодо деескалації і деокупації».

Нагадаємо, у міжнародних ЗМІ вийшли публікації, в яких повідомляється, що цього тижня Росія може почати повномасштабну військову операцію в Україні. Журналісти The Guardian цитують слова Байдена, що Росія може напасти на Україну протягом кількох днів.  Spiegel з посиланням на ЦРУ повідомляє, що названо дату військової операції росіян: 16 лютого 2022 року.

Інший погляд на ситуацію представлено у матеріалі сайту СNN, де йдеться про стратегічну кампанію в США. За цими даними, США «нагнітають» повідомлення в медіа на тему російського вторгнення, щоб зірвати плани Кремля.

Тим часом посольства цілої низки країн закликають своїх громадян поїхати з України на тлі ризиків, що зростають. 

Фото: сайт президента України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3201
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор
804 дн. тому
І де ж тоді логіка, якщо Україна почне свій наступ, і хоч скільки не будуть говорити, що наступ був спровокований Росією - то події розвернуться у такому смисловому порядку : 1. Наступ українських військ почнеться на Донбасі - на суверенній території України, щоб вигнати завойовників. 2. Росія запустить деякі військові частини увійти в передмістя Донбасу і перекриє котел, як було в 2015 році. У Росії будуть прямі докази наступу і тоді Росія виконає путінські забаганку на знищення України і саме таким шляхом: 3. Перекривши доступ до внутрішніх українських мереж нафти, газу, бензину, дизпалива, електроенергії, вугілля - Росія передасть кілька дивізіонів крилатих ракет донбасівцям, визнавши іх самостійність, які вдарять по всім сховищам військової техніки та сховищам паливно-мастильних матеріалів і таким чином знесилять армію України, а ті ж крилаті ракети "Калібр" вдарять із Уралу чи Каспію по скупченням українських військ на Донбасі та по їх штабам. . При цьому із Білорусі задіють установки радіолокаційної блокади, щоб безпілотники були не в пригоді . Ті ж самі російські і білоруські протиповітряний війська знайдуть і знищать будь-які повітряні цілі. 4. Холод, голод, через закриття магазинів і розгорнута провокація на неминучість війни змусять втекти із України діючих керманичів місцевої влади і опозиційні політичні партії візьмуться за місцеве керування та всі опозиційні сили із 7 (сім) південно-східних областей України заключать договори із Донбасом на постачання палива і зберігання інфраструктури цих регіонів. Таким чином , перекриття ресурсів залишиться тільки для центральних і західних областей. Західним областям може і допоможуть європейці, а от центру прийдеться не солодко. 5, Війська Донбаських республік, що визнаються Росією та ще декількома країнами , після договору на постачання ресурсів і злиття із Донбаським республіками дійдуть до кордонів центральних областей - і така путінська програма створення територіального захисного проміжку у вигляді Нової України із Харківської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Запорізької, Миколаївської, Херсонської, Одеської, Донецької, Луганської областями - буде реалізована. Росія отримає найпотужніші українські промислові території, Європа - західні області , що були незаконно від європейських країн відібрані по пакту Молотова-Ріббентропа, а Україна залишиться із своїми споконвічними правобережними територіями. Така задумка великого стратега і комбінатора Путіна та його команди і скоріш за все Росія із Штатами про це домовились. Нажаль, усі влади в Україні після 2014 року йдуть у співпраці із путінськими стратегами і роздмухуючи війну швидко набирають доларової ваги для свого безкарного життя на Заході. Тільки ж розірвана на шматки Україна чи зможе вибачити цю колишню владу і їх родини?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду