detector.media
16.02.2022 12:07
Ахметов заявив, що продовжить працювати в Україні
Ахметов заявив, що продовжить працювати в Україні
Рінат Ахметов: Ми і далі працюватимемо, ми і далі будуватимемо, ми і далі інвестуватимемо.

Бізнесмен та медіавласник Рінат Ахметов заявив, що перебуває в Маріуполі, щоб «розділити з українцями хвилювання та тривогу» через загрозу вторгнення Росії в Україну.

Заяву Ахметова опублікувала пресслужба System Capital Management.

«Чому я тут саме сьогодні, 16 лютого? Сьогодні весь світ за нас переживає. Сьогодні всі пишуть та говорять, що в нас дуже неспокійно, дуже небезпечно і тривожно. Я тут, щоби розділити з вами ці хвилювання та тривогу», – заявив Ахметов.

Бізнесмен підкреслив, що його мета така ж, як в усіх українців, – «сильна, мирна, єдина, красива й успішна Україна і щасливі люди».

За словами Ахметова, він продовжить працювати, будувати та інвестувати в проєкти в Україні, зокрема, побудує університет в Маріуполі. Ахметов додав, що його рідний Донецьк може бути щасливим «тільки в єдиній та щасливій Україні».

Раніше «Українська правда» з посиланням на джерела повідомляла, що українські олігархи та бізнесмени на тлі повідомлень про можливий наступ Росії залишають Україну чартерними рейсами.

За даними «УП», 13 лютого чартерний літак Ахметова вилетів в напрямку Цюріха. Прессекретарка бізнесмена Анна Терехова повідомила, що Ахметов залишив Україну ще у січні, а сама поїздка була «заздалегідь спланована».

Бізнесмен, нардеп Вадим Новинський вилетів з України 10 лютого рейсом Київ-Мюнхен. 

14 лютого президент Володимир Зеленський звернувся до олігархів та народних депутатів, які залишили Україну, та закликав їх повернутися на Батьківщину. 

16 лютого  Ахметов повернувся до України.

Фото: System Capital Management/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY