Ахметов 16 лютого відвідає Маріуполь

Ахметов 16 лютого відвідає Маріуполь

14 Лютого 2022
608
14 Лютого 2022
22:30

Ахметов 16 лютого відвідає Маріуполь

608
Президент Володимир Зеленський закликав олігархів та народних депутатів повернутися і засвідчити свій патріотизм.
Ахметов 16 лютого відвідає Маріуполь
Ахметов 16 лютого відвідає Маріуполь

Рінат Ахметов планує повернутися до України та відвідати Маріуполь 16 лютого. Про це з посиланням на прессекретарку бізнесмена Анну Терехову повідомляє «Українська правда».

13 лютого «Українська правда» зі своїх джерел у правоохоронних органах дізналася, що чартерний літак Ахметова вилетів в напряму Цюріха у Швейцарії. Водночас, співрозмовники УП зазначили, що Ахметов залишив Україну ще 30 січня.

Нагадаємо, 14 лютого президент Володимир Зеленський звернувся до олігархів та народних депутатів, які залишили Україну, та закликав їх повернутися і засвідчити свій патріотизм.

Фото: Фонд Рината Ахметова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
608
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду