Рінат Ахметов повернувся в Україну (ВІДЕО)

Рінат Ахметов повернувся в Україну (ВІДЕО)

23 Лютого 2022
2232
23 Лютого 2022
16:28

Рінат Ахметов повернувся в Україну (ВІДЕО)

2232
Рінат Ахметов: Я був тут, і буду тут.
Рінат Ахметов повернувся в Україну (ВІДЕО)
Рінат Ахметов повернувся в Україну (ВІДЕО)

У середу, 23 лютого, бізнесмен Рінат Ахметов повернувся з Женеви до Києва.

В аеропорту Ахметов заявив, що Україна наразі в небезпеці, тому він буде «робити все, щоб захистити наш суверенітет, нашу цілісність, нашу незалежність, а найголовніше – захистити людей».

«Я був тут, буду тут… Тому я не зупиняю інвестиції, а продовжую інвестувати – і це мільярди доларів – в українську економіку, в нові робочі місця. Від цього виграє Україна і кожен українець. Ми готові допомагати. Допомагати уряду, містам, де розташований наш бізнес… Людей у біді ми не залишимо», – цитує Ахметова «Українська правда».

23 лютого президент України Володимир Зеленський скликає зустріч із представниками великого бізнесу України.

Раніше «Українська правда» з посиланням на джерела повідомляла, що українські олігархи та бізнесмени на тлі повідомлень про можливий наступ Росії залишають Україну чартерними рейсами. За даними видання, серед бізнесменів, які полетіли з України наприкінці січня-початку лютого, були Рінат Ахметов, Віктор Пінчук, Вадим Новинський та інші.

14 лютого 2022 року президент Володимир Зеленський звернувся до олігархів та народних депутатів, які залишили Україну, та закликав їх повернутися на Батьківщину. 

16 лютого  Рінат Ахметов повернувся до України і разом з Вадимом Новинським відвідав прифронтовий Маріуполь.

У Маріуполі Ахметов заявив, що і далі буде працювати та інвестувати в Україні.

18 лютого Ахметов знову вилетів з України у напрямку Швейцарії, але запевнив, що за перших ознак реальної загрози він одразу ж повернеться до України.

Скріншот відео: «Українська правда» / YouTube

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2232
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду