Пінчук: Бізнес залишається в Україні, недружні медіа поширюють фейки

Пінчук: Бізнес залишається в Україні, недружні медіа поширюють фейки

16 Лютого 2022
1304
16 Лютого 2022
18:29

Пінчук: Бізнес залишається в Україні, недружні медіа поширюють фейки

1304
Віктор Пінчук: Дуже важливо показати всьому світу і, звісно, Україні, що український бізнес залишається тут.
Пінчук: Бізнес залишається в Україні, недружні медіа поширюють фейки
Пінчук: Бізнес залишається в Україні, недружні медіа поширюють фейки

Українській бізнесмен та медіавласник Віктор Пінчук заявив, що бізнес залишається в Україні, і розкритикував «недружні медіа», які, на його думку, поширюють фейки.

Із такою заявою пан Пінчук виступив у Дніпрі, під час візиту наглядової ради Ялтинської європейської стратегії (YES).

«Дуже важливо показати всьому світу і, звісно, Україні, що український бізнес тут, лише в Україні. Для нас Україна – це єдина наша Батьківщина, це єдине, що для нас важливо, це те місце, куди ми інвестуємо, те місце, за яке ми боротимемося всі разом, для мене особисто дуже важливо сьогодні це повторити, і якщо якісь там недружні медіа займаються фейками (я бачив на якихось каналах), то дуже важливо цьому протистояти. Ми точно разом, український бізнес буде тут, інвестуватиме, допомагатиме», цитує Віктора Пінчука «Інтерфакс-Україна».

Візит наглядової Ради YES у Дніпро відбувся на тлі повідомлень про можливий початок нового вторгнення Росії до України у середу, 16 лютого. 

Наглядову Раду YES представляє її голова, експрезидент Польщі Александр Кваснєвський,  ексголова МЗС Швеції Карл Більдт,  експрезидентка Естонії Керсті Кальюлайд, засновник і член Ради YES Віктор Пінчук та президент Havas Group, співголова Havas Worldwide Стефан Фукс.

Раніше «Українська правда» з посиланням на джерела повідомляла, що українські олігархи та бізнесмени на тлі повідомлень про можливий наступ Росії залишають Україну чартерними рейсами. За даними видання, серед бізнесменів, які полетіли з України наприкінці січня-початку лютого, були Рінат Ахметов, Віктор Пінчук, Вадим Новинський та інші.

16 лютого  Рінат Ахметов повернувся до України і разом з Вадимом Новинським відвідав прифронтовий Маріуполь.

Фото: YES

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1304
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду