Зеленський – Шустеру: Завдяки вам розхитується ситуація в Україні

Зеленський – Шустеру: Завдяки вам розхитується ситуація в Україні

26 Листопада 2021
4445
26 Листопада 2021
13:20

Зеленський – Шустеру: Завдяки вам розхитується ситуація в Україні

4445
Володимир Зеленський – Савіку Шустеру: «Завдяки вам це теж відбувається – ось це розхитування постійне ситуації всередині нашої країни».
Зеленський – Шустеру: Завдяки вам розхитується ситуація в Україні
Зеленський – Шустеру: Завдяки вам розхитується ситуація в Україні

Президент України Володимир Зеленський під час пресмарафону висловив думку, що ситуація всередині країни «розхитується також завдяки» програмі журналіста Савіка Шустера на каналі «Україна».

«Завдяки вам це теж відбувається – ось це розхитування постійне ситуації всередині нашої країни», – сказав президент. 

На уточнювальне запитання Шустера, яким саме чином він «розхитує» ситуацію, президент відповів: «Завдяки засобам масової інформації, бо інформація доноситься до наших людей завдяки ЗМІ».

На думку Зеленського, програма Савіка Шустера є монологом, а не діалогом.

«У вас є ваша програма – ви там у форматі мономонологу розповідаєте, хто ми, що ми та що відбувається в Україні. Мені здається, цього достатньо. А тут я готовий відповісти на будь-які ваші запитання», – каже Зеленський.

Перед цим Зеленський  заявив, що оточення Ріната Ахметова «втягує бізнесмена у війну проти держави та президента».

Про головні заяви президента Зеленського читайте у матеріалі «Детектора медіа»

Читайте також:

24 листопада партія «Слуга народу» заявила, що її представники ігноруватимуть телеканали «Україна 24» і «Україна» через «системне та навмисне розповсюдження фейків». 

«Медіа Група Україна» назвала бойкот телеканалів «Україна» та «Україна 24» з боку партії «Слуга народу» відповіддю на програму «Свобода слова Савіка Шустера», під час якої обговорювали «Вагнергейт».

19 листопада на токшоу «Свобода слова Савіка Шустера» на каналі «Україна» обговорювали розсдідування Bellingcat про зрив операції із затримання «вагнерівців».

До студії запрошували президента Володимира Зеленського, голову ОП Андрія Єрмака та низку інших посадовців. Однак ніхто з них на токшоу не прийшов, у студії залишили порожні стільці для представників влади. 

Радник голови ОП Михайло Подоляк назвав запрошення Зеленського і Єрмака до студії «фейком». На його думку, програма мала перетворитися на «чергове кероване судилище». 

«Олігархічне телебачення – це ж лише про монопольне знущання зі слова. Тому ще раз – просто ні»,  заявив Подоляк.

Зауважимо, що в етері програми колишній керівник ГУР Василь Бурба заявив, що активну фазу операції із захоплення «вагнерівців» було перенесено за вказівкою президента Зеленського. Вказівку розвідникам передав голова ОП Єрмак.

Скріншот відео: Радіо Свобода/YouTube

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4445
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду