Єрмак каже, що не святкував ювілей на держдачі

Єрмак каже, що не святкував ювілей на держдачі

26 Листопада 2021
2328
26 Листопада 2021
16:28

Єрмак каже, що не святкував ювілей на держдачі

2328
Андрій Єрмак: «Якщо вас цікавить святкування мого дня народження – я його святкував в понеділок практично вночі, коли приїхав до своїх батьків».
Єрмак каже, що не святкував ювілей на держдачі
Єрмак каже, що не святкував ювілей на держдачі

Голова Офісу президента Андрій Єрмак запевняє, що не святкував ювілей у державній резиденції «Гута» 21 листопада, але підтвердив, що був у цій резиденції 19-20 листопада.

Про це Єрмак заявив «Українській правді» під час президентського пресмарафону у коворкінгу Creative State Arsenal.

«21 листопада ви бачили мене на Алеї Небесної сотні. Якщо вас цікавить святкування мого дня народження – я його святкував у понеділок практично вночі, коли приїхав до своїх батьків. Все інше я написав у своєму пості, а також я домовився про ексклюзивне інтерв’ю, яке я дам днями стосовно багатьох питань. Тому вибачте: думаю, там я зможу на всі питання відповісти», – сказав Єрмак.

На запитання, чи був він у Синьогорі 21 листопада, Єрмак спершу відвернувся і сказав, що вже відповів на запитання, але потім додав: «Я був у Гуті у п'ятницю і в суботу (19-20 листопада – ДМ.)».

УП стверджує, що Єрмак намагався сховатися від автора розслідування про 4-денне святкування Михайла Ткача у дитячій кімнаті коворкінгу, в якому президент проводить пресмарафон.

24 листопада «Українська правда» оприлюднила розслідування, в якому з посиланням на джерела повідомила про гучне святкування ювілею Єрмака в державній резиденції «Гута».

За даними видання, святкування тривали впродовж кількох днів, а серед гостей зауважили бізнесмена з оточення Ігоря Коломойського Тимура Міндіча і заступника керівника ОП Олега Татарова. Для транспортування гостей, згідно з розслідуванням, залучили гелікоптери ДСНС.

Офіс президента заперечив дані журналістів «Української правди».

Фото: пресслужба президента України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2328
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду