Микола Вересень вестиме новий проєкт на «Апостроф TV»

Микола Вересень вестиме новий проєкт на «Апостроф TV»

12 Жовтня 2021
5923
12 Жовтня 2021
15:31

Микола Вересень вестиме новий проєкт на «Апостроф TV»

5923
Перший ефір відбудеться 13 жовтня.
Микола Вересень вестиме новий проєкт на «Апостроф TV»
Микола Вересень вестиме новий проєкт на «Апостроф TV»

Телеканал «Апостроф TV» запускає новий проєкт «Вересень», який, відповідно, вестиме журналіст Микола Вересень. Про це повідомила пресслужба каналу.

Перша програма вийде в ефір 13 жовтня о 20:00. Загалом «Вересень» виходитиме тричі на тиждень – по понеділках, середах та п'ятницях.

У програмі ведучий обговорюватиме з гостями актуальні теми, як анонсують, «з потужним бекґраундом та несподіваними поворотами».

Нагадаємо, на початку березня 2021 року Микола Вересень зник з ефіру Прямого каналу. Тоді він заперечив, що справа йде до його звільнення, і сказав «Детектору медіа», що просто має вихідні. Однак у шоу «Прямий ефір» Миколу замінив Валерій Калниш. 20 травня Микола дізнався, що звільнений — без попередження та, за його словами, без остаточного розрахунку. Сам ведучий називав імовірною причиною звільнення нібито інтриги керівництва каналу. Генеральна продюсерка Прямого Світлана Орловська назвала іншу причину — низькі рейтинги програм, які вів Вересень.

Якими могли бути причини й передумови раптового звільнення, чи міг вплинути на це конфлікт із депутаткою Софією Фединою та як Вересень домовився з Порошенком про книжку інтерв’ю — читайте в інтерв'ю Миколи Вересня «Детектору медіа».

Фото: пресслужба «Апостроф TV»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5923
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду