Микола Вересень і Олександр Мартиненко відкривають Youtube-канал «Після.Завтра»

21 Липня 2021
4825
21 Липня 2021
14:47

Микола Вересень і Олександр Мартиненко відкривають Youtube-канал «Після.Завтра»

4825
Микола Вересень і Олександр Мартиненко відкривають Youtube-канал «Після.Завтра»

Українські журналісти Микола Вересень та Олександр Мартиненко відкрили Youtube-канал «Після.Завтра» - місце зустрічей з відомими політиками, письменниками, музикантами, громадськими діячами.

- Ми хотіли б розмовляти з тими, хто відноситься до еліти. Нехай їх буде небагато (а еліти мало), але ми будемо запрошувати для бесіди тих людей, яким є що сказати про минуле, сьогодення і, особливо, майбутнє. Кожен з нас хоче зазирнути в майбутнє - ми спробуємо це зробити з нашими гостями », - говорить Олександр Мартиненко.

За його словами, на каналі не плануються класичні інтерв'ю. «Ми будемо просто розмовляти і сподіваємося, що це буде цікаво для людей думаючих і допитливих», - сказав він.

«Скажу не скромно! Мені пощастило!

Я люблю свою роботу! Мені подобається бути журналістом та інформувати суспільство про те, як воно живе і виглядає. Тепер, коли набувають сил різноманітні соціальні мережі, ми з моїм старим товаришем і колегою, Олександром Мартиненком, вирішили створити програму, яка вам всім без винятку беззаперечно сподобається», - сказав Микола Вересень.

«Я і ми сподіваємось, що за 10 років люди такі як студенти, і аспіранти, і докторанти, і історики, і політологи, і взагалі політики зможуть зʼясувати, як виглядали і про що думали їхні колеги 10 років тому», - додав він.

Матеріали на каналі з осені будуть розміщуватися з періодичністю 1-2 на місяць. «Це не буде потік. Це скоріше бутик, ніж супермаркет », - зазначив Мартиненко.

Перша бесіда на каналі з'явилася 20 липня - гостем стала Юлія Тимошенко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4825
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду