Народна депутатка Федина залишила студію Прямого каналу, не дочекавшись вибачень ведучого Вересня

Народна депутатка Федина залишила студію Прямого каналу, не дочекавшись вибачень ведучого Вересня

18 Листопада 2020
102930
18 Листопада 2020
00:26

Народна депутатка Федина залишила студію Прямого каналу, не дочекавшись вибачень ведучого Вересня

102930
Микола Вересень під час ефіру токшоу «Прямий ефір» звинуватив Софію Федину у брехні, коли та сказала, що всі законопроєкти влади спрямовані на погіршення умов для малого та середнього бізнесу.
Народна депутатка Федина залишила студію Прямого каналу, не дочекавшись вибачень ведучого Вересня
Народна депутатка Федина залишила студію Прямого каналу, не дочекавшись вибачень ведучого Вересня

Народна депутатка Софія Федина («ЄС») залишила студію Прямого каналу, не дочекавшись вибачень ведучого Миколи Вересня. Відео інциденту виклала в мережу волонтерка Маруся Звіробій.

Під час програми Федина сказала, що законопроєкти, які зараз є, спрямовані тільки на погіршення ситуації, зокрема це стосується малого та середнього бізнесу. 

«Замість підтримки ми маємо, що Данило Гетьманцев (голова комітету ВР з питань фінансів - ред.) пропонує ще більш репресивні норми щодо малого бізнесу», - зазначила народна депутатка.

Микола Вересень на це сказав: «Які саме, будь ласка? Це голослівно. От зараз ви сказали нічого. Все погано, тому що все погано, тому що Гетьманцев сказав, тому що все погано. А можна сказати, що ці законопроєкти збільшують навантаження чи зменшують там щось? Будьте депутатом, скажіть точно - на скільки, які додаткові платежі».

«Ви мені дали одну хвилину, я хочу в неї вписатися», - відповіла Федина.

«Тільки не брешіть», - відреагував ведучий.

«Попереджаю всіх: якщо я даю одну хвилину, це не означає, що можна брехати», - сказав Микола Вересень, коли Софія Федина закінчила промову. 

На це народна депутатка почала вимагати в нього вибачень за звинувачення в брехні та встала зі свого місця, на що ведучий припустив, що вона хоче його вдарити. Федина обурилася, що її звинувачують ще й в насильстві. Вона заявила, що ведучий цього дня хамив їй та іншим гостям, після чого покинула студію.

Згодом Софія Федина опублікувала допис у Facebook з цього приводу, в якому навела приклади законопроєктів, які мають підтвердити її слова, сказані в ефірі.

«Хочете правди - тримайте правду! У вересні 2019 року слуги народу в турборежимі прийняли закони 128/129, якими запровадили обов’язкові РРО (залізні або програмні) з першої гривні для всіх видів діяльності для платників єдиного податку 2-4 групи. 

Законом 129-й (вересень 2019) – запроваджено скарги покупців на продавців, зі 100% поверненням вартості товару (що додатково супроводжується штрафами) - закон про т.зв. кешбеки.

У січні 2020 прийнято закон 466 (проект 1210), в якому впроваджується інститут вини – податкова має визнавати, чи платник податків винен у несплаті податку; ділова мета - вивчення чи в операції був намір заробити - прямо який новий податковий судовий орган!

Через протести підприємців під Верховною радою Разумков запропонував прийняти законопроект 4313, щоб зняти напругу і на рік відкласти впровадження РРО і знайти компромісне рішення. Ніби всі фракції погодилися. Але... саме слуги його провалили - було зібрано лише 212 голосів. Цей законопроект було відправлено на повторне друге читання, під час якого Данило Гетьманцев підмінив текст Разумкова і вписав всі репресивні норми з попередніх законопроектів. Замість виправлення ситуації він посилює тиск на підприємців», - написала Софія Федина.

Вона також згадала про проєкти законів, які скасовують військовий збір для офшорів та оподаткування для грального бізнесу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
102930
Читайте також
25.08.2018 10:00
Борис Бахтєєв
«Детектор медіа»
2 383
07.08.2017 13:46
Олександр Михельсон
для «Детектора медіа»
8 045
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тетяна
1247 дн. тому
Скільки вже цей хам буде засмічувати ефір?
Олександр
1247 дн. тому
Всі продуктові магазини працюють з кассовими апаратами і щось не кричать що це вбиває їх бізнес.
Патриот
1247 дн. тому
Уберите же из эфира эту мерзкую, хамскую рожу этого Вересня.Задовбав вже!
Maru
1247 дн. тому
Молодець! Покарав тупу шалаву! Браво!!!
Alexs
1247 дн. тому
Коля сентябырь = хам трусливый.
Nataly
1247 дн. тому
ЦІ КАСОВІ АПАРАТИ МУСОЛЯТЬ УЖЕ РОКІВ 10! ПІДПРИЄМЦІ ХОЧУТЬ ВСІХ НАДУРИТИ! ХОВАЮТЬ СВОЇ ЛЯМИ ВІД ПОДАТКОВОЇ! НІХТО НЕ МОЖЕ НАВЕСТИ ПОПЯДОК, БО ХТО СИДИТЬ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ, ТИМ НЕ АИГІДНО, БО ВОНИ ВМІ ПІДПРИЄМЦІ! А ЦІ ФЕДИНА І ЗВІРОБІЙ ЛУЗЕРИ! ПІАРЯТЬСЯ НА ВСЯКИХ АИКЛИЕАХ ПРЕЗИДЕНТУ І ВОАЛІ, БО САМІ НІКЧЕМИ Й НІЧОГО НЕ ВМІЮТЬ! ПРОБРАЛИСЯ , ЯКИМСЬ ЧИНОМ ДО ВР! ЯКИЙСЬ ДИТЯЧИЙ САДОК ! ВСЕ! ЛЧЯАЮТЬ ЯЗИКАМИ,ДІДЬКО ЩО!
підприємець
1247 дн. тому
Хам, однозначно... За одну хвилину не можливо( коли тебе перебивають ) висловити свою думку.Тому рахую " сннтябрю" потрібно вибачитись, однозначно!!!
Андрій
1248 дн. тому
Мікола Сентябрь. Що ще можна сказати?
Тетяна
1248 дн. тому
Я підприємець 2гр.Завжди чесно видавали чеки клієнтам.Ізараз не бачу проблеми з касовими апаратами.Проблема є в того,хто маскує свій великий бізнес під ФОП.А політики їм підіграють, бо в них вибори понад усе!
Narsud
1248 дн. тому
Вересень -виживаючий з розуму хам, це -відпрацьований продукт совка
Олена
1248 дн. тому
Не знаю що там з законами про малий і середній бізнес, але як покупец, знаю, что ці бізнеси на рівні нижче поінтуса, ніякими законами вони взагалі не користуються, чеків не лабть, обміняти речі неможливо, похожлення продуктів викликае ьагато питань. А зараз ця боротьба з карантином взагалі показує наших бізнесменів, як людей яким важливіше бабла немаж нічого, людські життя для ни х ничого не важать, я из не поважаю, це не люди.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду