detector.media
12.10.2021 15:31
Микола Вересень вестиме новий проєкт на «Апостроф TV»
Микола Вересень вестиме новий проєкт на «Апостроф TV»
Перший ефір відбудеться 13 жовтня.

Телеканал «Апостроф TV» запускає новий проєкт «Вересень», який, відповідно, вестиме журналіст Микола Вересень. Про це повідомила пресслужба каналу.

Перша програма вийде в ефір 13 жовтня о 20:00. Загалом «Вересень» виходитиме тричі на тиждень – по понеділках, середах та п'ятницях.

У програмі ведучий обговорюватиме з гостями актуальні теми, як анонсують, «з потужним бекґраундом та несподіваними поворотами».

Нагадаємо, на початку березня 2021 року Микола Вересень зник з ефіру Прямого каналу. Тоді він заперечив, що справа йде до його звільнення, і сказав «Детектору медіа», що просто має вихідні. Однак у шоу «Прямий ефір» Миколу замінив Валерій Калниш. 20 травня Микола дізнався, що звільнений — без попередження та, за його словами, без остаточного розрахунку. Сам ведучий називав імовірною причиною звільнення нібито інтриги керівництва каналу. Генеральна продюсерка Прямого Світлана Орловська назвала іншу причину — низькі рейтинги програм, які вів Вересень.

Якими могли бути причини й передумови раптового звільнення, чи міг вплинути на це конфлікт із депутаткою Софією Фединою та як Вересень домовився з Порошенком про книжку інтерв’ю — читайте в інтерв'ю Миколи Вересня «Детектору медіа».

Фото: пресслужба «Апостроф TV»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY