Шуфрич і нардеп «Слуги народу» ледь не побилися в ефірі «України 24»

Шуфрич і нардеп «Слуги народу» ледь не побилися в ефірі «України 24»

15 Квітня 2021
3320
15 Квітня 2021
10:18

Шуфрич і нардеп «Слуги народу» ледь не побилися в ефірі «України 24»

3320
Вони посперечалися через російську агресію проти України.
Шуфрич і нардеп «Слуги народу» ледь не побилися в ефірі «України 24»
Шуфрич і нардеп «Слуги народу» ледь не побилися в ефірі «України 24»

Народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя», голова парламентського комітету з питань свободи слова Нестор Шуфрич і депутата від «Слуги народу» Юрій Камельчук посварилися та ледь не побилися 14 квітня в прямому ефірі програми «Шоу №1» на телеканалі «Україна 24». Про це повідомив канал.

У студії обговорювали активність російських військ на кордоні з Україною. Шуфрич сказав, що при третьому президентові Вікторі Ющенку та колишній прем’єр-міністерці Юлії Тимошенко РФ не нападала на Україну. За його словами, «вони вміли говорити так, що у Путіна в думках не було нападати на Україну».

Камельчук, своєю чергою, сказав, що російська енергетична система до 2017 року залежала від української, бо газ з Росії продавали в Європу через Україну.

Шуфрич відповів: «Людина проявляє слабкість, у нього нетримання якесь, я ж кажу, памперс йому потрібен». Юрій Камельчук натомість поцікавився: «Я зараз перейду на особистості! Ви хочете?».

Депутат ОПЗЖ запропонував йому перейти «на ділі».

«Та будь ласка! Тільки давай не на словах, а на ділі, встань і переходь! Встань і переходь! Що ти там нявкаешь сидиш у кріслі», – заявив Шуфрич.

Нардеп «Слуги народу» спробував підійти до нього, але між ними став ведучий Василь Голованов.

Нагадаємо, 2 квітня головред «Цензора.нет» Юрій Бутусов повідомив про конфлікт з колишнім народним депутатом Євгеном Мураєвим, якого канал «Наш» називає «представником власника». Під час програми «Народ проти» на каналі «Україна 24» він назвав Мураєва «російським агентом та брехуном». За його словами, після ефіру Мураєв разом зі своєю охороною (5-6 осіб) зайшов до гримерки та погрожував йому фізичною розправою. Поліція почала розслідування за заявою журналіста, провадження відкрили за ч. 1 ст. 345-1 (погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна журналіста) Кримінального кодексу України. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3320
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду