Мендель: «Санкції США проти Коломойського – це тільки початок»

Мендель: «Санкції США проти Коломойського – це тільки початок»

8 Березня 2021
7108
8 Березня 2021
16:26

Мендель: «Санкції США проти Коломойського – це тільки початок»

7108
Водночас вона не береться коментувати, чи введуть проти олігарха санкції в Україні: «Я ж не ворожка».
Мендель: «Санкції США проти Коломойського – це тільки початок»
Мендель: «Санкції США проти Коломойського – це тільки початок»

Речниця президента України Юлія Мендель вважає, що санкції США проти українського бізнесмена Ігоря Коломойського – «це тільки початок». Про це вона сказала в інтерв'ю виданню «Гордон».

На думку Юлії Мендель, американські санкції проти Коломойського – «більше символічні», вона закликала чекати інших новин по цій темі.

«Штати – це поки досить... Так, санкція визначена, яка є більше символічною і показує, що у них є докази його корупції, оскільки там звучить чітко слово "корупція". Я думаю, що це не кінець. Думаю, це початок», – зазначила вона.

Речниця президента не дала прямої відповіді на питання, чи згодиться Україна видати олігарха Штатам, де проти нього ведеться розслідування, якщо отримає відповідний запит.

«Подивимося. Я ж не ворожка... Буде як буде... Ми ж стоїмо за інтереси і держави, і кожного українця», – сказала Юлія Мендель.

Також вона не стала уточнювати, коли саме варто очікувати новин по цій темі.

«Я ж не ворожка. Я нікому зараз не погрожую і не збираюся йти проти когось і розповідати якісь речі, які можна інтерпретувати по-різному. Просто давайте дивитися, як будуть розвиватися справи», – додала Мендель.

Напередодні речниця президента посперечалася в Twitter з економістом Андерсом Аслундом через свою статтю про Зеленського та олігархів.

Нагадаємо, у березні 2021-го Сполучені Штати Америки запровадили санкції проти українського олігарха Ігоря Коломойського, його звинувачують у корупції і підриві демократії в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7108
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Валерій
1145 дн. тому
Дійсно, ну хто вона така і хто такий Зеленський, щоб казати чи будуть санкції проти Коломойського. От якби запитали чи посадять ще якогось патріота який критикує Зелю, то вони б точно відповіли, що посадять. А тут вони "і я не я, і хата не моя"
Ігор
1145 дн. тому
Коломойский не Україну захищав, а свої інтереси в конкретному регіоні.
Укроп
1145 дн. тому
Cкладывается впечатление, что нет в Украине большего врага, чем Коломойский, который в свое время и за сои же деньги сумел оградить от оккупации российскими фашистами Днепр (тогда Днепропетровск). Не вор Пинчук, Порошенко, не предатель Медведчук. Все беды Украины - от Коломойского. И как же, господа американцы, ваше право неприкосновенности частной собственности? Или Коломойского это ваше право почему то не касается?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду