Президент Зеленський не реагуватиме на санкції США проти Дубінського

Президент Зеленський не реагуватиме на санкції США проти Дубінського

13 Січня 2021
10931
13 Січня 2021
12:40

Президент Зеленський не реагуватиме на санкції США проти Дубінського

10931
Президент України Володимир Зеленський не буде реагувати на американські санкції проти народного депутата фракції «Слуга народу» Олександра Дубінського, якого підозрюють у втручанні в американські вибори.
Президент Зеленський не реагуватиме на санкції США проти Дубінського
Президент Зеленський не реагуватиме на санкції США проти Дубінського

Про це пише «Радіо Свобода» з посиланням на пряму мову антикризового радника голови Офісу Президента Михайла Подоляка.

Він зауважив, що реагувати на ситуацію має насамперед керівництво фракції «Слуга народу», депутатом якої є Дубінський.

«А чому саме президент має на це реагувати, а не керівництво фракції, наприклад? Дубінський – депутат. І первинна реакція – це прерогатива депутатського корпусу і насамперед фракції "Слуга народу". Саме так правильно», – сказав Михайло Подоляк.

Нагадаємо, уряд США запровадив санкції проти народного депутата України Олександра Дубінського та ще низки українських громадян та медіа через імовірне втручання в американські вибори.

До санкційного списку потрапили:

  • екснардеп Олександр Онищенко;
  • експрокурор Генпрокуратури Костянтин Кулик (він вів справу Burisma, у якій фігурував Байден-молодший);
  • експрацівник посольства США в Україні Андрій Теліженко (в інтерв’ю Politico казав про нібито втручання України у вибори в США);
  • Дмитро Ковальчук, Антон Симоненко та Петро Журавель (їх пов'язують із нардепом Андрієм Деркачем, який ще раніше увійшов до санкційного списку США).

Серед українських організацій під санкції потрапили ТОВ «Ера-медіа» та сайт Nabuleaks, пов'язані з Андрієм Деркачем, інформагентство Only News і «Бегемот Медіа» (ТОВ «Скептик»), що належать Петру Журавлю. Ці медіа в США вважають підставними та такими, що розповсюджують дезінформацію.

Осіб та організації зі санкційного списку Вашингтон також вважає частиною російської мережі впливу.

Фото: Glavcom

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10931
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
oksana
1199 дн. тому
Так дубінський зе до вдади привів, коли порошенка мочив
Ірина
1199 дн. тому
Воно й зрозуміло. Став би він ще добивати свого. Сьогодні Дубінський, завтра він може опинитися на його місці.
північ
1199 дн. тому
Маріонетка Путіна та українського олігархату клоун Зе не реагує на об'яву Америкою українського парламентаря Дубинського агентом Кремля ! Бо Дубинський то є таким же зрадником України , як і сам Зеленський ! От коли деркачі, дубинські , зрадники України та москальська наволоч розпочали антиукраїнський та антибайденівський шабаш, цей мерзотник Зе швидко наказав прокуратурі відкрити кримінальні справи проти Порошенка й ( !!!!) Байдена . ПРИДУРОК ! Придурка ГЕТЬ ! НА РОСТОВ !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду