Трамп засудив напад на Капітолій в розблокованому  аккаунті у twitter

Трамп засудив напад на Капітолій в розблокованому аккаунті у twitter

8 Січня 2021
2364

Трамп засудив напад на Капітолій в розблокованому аккаунті у twitter

2364
45-й президент США Дональд Трамп засудив насильство під час протестів його прихильників біля Капітолію та штурм будівлі Конгресу.
Трамп засудив напад на Капітолій в розблокованому  аккаунті у twitter
Трамп засудив напад на Капітолій в розблокованому  аккаунті у twitter

Про це йдеться у відеозверненні Трампа, яке він розмістив у twitter. Це перший твіт, оприлюднений після відновлення аккаунта президента США.

У зверненні він пообіцяв, що ті, хто порушив закон під час мітингу, «заплатять» за це. Він також заявив, що ті, хто застосував насильство, «не є представниками США».

За словами Трампа, країна пройшла через важкі вибори, тому емоції киплять – але тепер «пристрасті повинні влягтися, і відновитися спокій». Він запевнив, що наразі сфокусований на спокійній передачі влади обраному президенту Джо Байдену.

Нагадаємо, раніше Дональда Трампа заблокували в соцмережах на невизначений термін. Таке рішення прийняли Twitter, Instagram Facebook, Snapchat після того, як прихильники президента на деякий час захопили Капітолій.

Прокуратура США заявила, що вивчить роль самого Трампа в штурмі Капітолію.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2364
Читайте також
10.01.2021 11:09
Артем Біденко
для «Детектора медіа»
4 322
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду