Тимошенко про продакшн GoodMedia: Кампанія Зеленського й «Слуги народу» – це краще, що ми робили

Тимошенко про продакшн GoodMedia: Кампанія Зеленського й «Слуги народу» – це краще, що ми робили

27 Листопада 2020
1933
27 Листопада 2020
11:42

Тимошенко про продакшн GoodMedia: Кампанія Зеленського й «Слуги народу» – це краще, що ми робили

1933
Окрім цієї кампанії, на думку Кирила Тимошенка, вдалою була кампанія партії УКРОП на місцевих виборах 2015 року.
Тимошенко про продакшн GoodMedia: Кампанія Зеленського й «Слуги народу» – це краще, що ми робили
Тимошенко про продакшн GoodMedia: Кампанія Зеленського й «Слуги народу» – це краще, що ми робили

Продакшн GoodMedia, який заснував заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, знімав інавгурацію п’ятого президента Петра Порошенка та шостого голови держави Володимира Зеленського. На думку пана Тимошенка, друга інавгурація була більш вдалою. Про це він розповів в інтерв’ю програмі «Бацман».

«Друга інавгурація (Володимира Зеленського, – ДМ) була красивіша. У першу чергу, тому що першу ми зняли й мали якийсь досвід в інавгураціях. Тому друга була набагато краща», – сказав пан Тимошенко.

Він вважає, що кампанія Володимира Зеленського була найяскравішою, бо це «інший формат політика».

Водночас GoodMedia транслювала форум команди Петра Порошенка «Відкритий діалог» у Палаці спорту в 2019 році, коли Кирило Тимошенко вже працював у штабі Володимира Зеленського. «Ми знімали багато всього, – пояснив заступник керівника ОПУ – Наша компанія обслуговувала практичні всі політичні сили».

GoodMedia працювала з Анатолієм Гриценком (передвиборчі ролики), Юрієм Луценком (ролики й привітання), Володимиром Гройсманим (відеореклама про досягнення уряду й привітання),  Міністерством інформаційної політики (ролики), Ігорем Коненком (фільм «Пʼять днів з Ігорем Кононенком»), Агарною партією, партією УКРОП (з'їзд) тощо. Серед відомих робіт Кирила Тимошенка – відеоролик Володимира Зеленського на стадіоні з викликом Петра Порошенка на дебати.

Окрім кампанії пана Зеленського та «Слуги народу», на думку Кирила Тимошенка, вдалою була кампанія партії УКРОП на місцевих виборах 2015 року. «Ми тоді займалися практично всім, не лише роликами. Фактично, я всю свою компанія тоді перевіз в штаб УКРОПу. Якщо говорити про роликах, тоді вони були хороші. Але "Слуги народу" й Зеленського – це безперечно краще, що ми робили», – додав він.

Нагадаємо, у травні 2019 року Кирило Тимошенко став заступником керівника Адміністрації президента (пізніше Офісу президента). З того часу він відповідає за інформаційну політику, службу протоколу ОПУ та все, що «пов’язано з креативом і комунікаціями».

У травні 2019 року Кирило Тимошенко повідомив, що передав в управління свою компанію Goodmedia, яка займається телевиробництвом, політичним і комерційним PR. За його словами, компанію очолив інший директор, який «фактично і керував останнім часом».

4 листопада 2020 року Володимир Зеленський звільнив Сергія Трофімова з поста першого заступника голови Офісу президента України та призначив його своїм радником. За інформацією джерел «Детектора медіа», на посаду Сергія Трофімова призначать Кирила Тимошенка.

Фото: НВ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1933
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду