detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
22.04.2020 18:08
Низка каналів покаже фільм про рік президентства Зеленського
Низка каналів покаже фільм про рік президентства Зеленського
Документальний фільм «Рік президента Зеленського» транслюватимуть в ефірах телеканалів «UA: Перший», 24 канал, «1+1», ICTV та СТБ. Канал «Україна 24» уже показав прем’єру стрічки.

«UA: Перший» покаже фільм 22 квітня, о 18:26, у рамках передачі «Тема дня». Під час його трансляції регулярно демонструватиметься рухомий рядок: «Документальний проєкт "Рік президента Зеленського", виготовлений пресслужбою Офісу президента України». Після завершення фільму в студії «Теми дня» відбудеться дискусія запрошених експертів щодо побаченого в ефірі. Трансляція проєкту відбудеться на підставі листа ОПУ.

24 канал покаже фільм 22 квітня, о 21:00. Стрічку транслюватимуть без жодних втручань – у такому вигляді, як він запропонований до трансляції, як суспільно-важлива інформація.

«1+1» транслюватиме «Рік президента Зеленського» 22 квітня, о 18.40. Окремих позначень щодо того, ким була знята стрічка, в ефірі не планується. До каналу щодо показу стрічки звернувся Офіс президента. «Так, як тема фільму актуальна для громадян, ми підтримали таку ініціативу», – пояснили в пресслужбі каналу.

ICTV показуватиме фільм 22 квітня, о 20:15. На питання, чи буде в ефірі позначено, що стрічка знята Офісом президента чи на замовлення ОПУ, канал наразі не відповів. 

СТБ транслюватиме документальний проєкт 22 квітня, о 22:40. На питання, чи буде в ефірі позначено, що стрічка знята Офісом президента чи на замовлення ОПУ, канал наразі не відповів. 

На «Еспресо» повідомили, що до них ніхто не звертався з пропозицією показу фільму. 

Прямий канал не планує траснлювати стрічку. 

Новий канал показувати стрічку не буде.  

«Детектор медіа» очікує відповіді від телеканалів: 5 канал, «112 Україна», ZIK, NewsOne та «Інтер».

Нагадаємо, на офіційних сторінках Офісу президента в соціальних мережах 22 квітня, о 19:00, відбудеться прем’єра фільму «Рік президента Зеленського». Стрічку також покажуть в ефірі низки телеканалів.

Фото: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY