У студії токшоу вже роблять аналізи на коронавірус – моніторинг

У студії токшоу вже роблять аналізи на коронавірус – моніторинг

14 Квітня 2020
1716
14 Квітня 2020
12:05

У студії токшоу вже роблять аналізи на коронавірус – моніторинг

1716
А що учасники часто бувають у студіях без масок, то можуть відразу й заразитися, й перевіритися.
У студії токшоу вже роблять аналізи на коронавірус – моніторинг
У студії токшоу вже роблять аналізи на коронавірус – моніторинг

Пандемія коронавірусної хвороби та економічна криза, яку вона неминуче за собою потягне, – дві панівні теми в студіях політичних токшоу на українських телеканалах. Попри те, що уряд не рекомендує людям виходити з помешкань без потреби, політики й політичні коментатори не припиняють ходити до телевізійних студій. Тим часом в одній із програм гостям запропонували пройти тест на коронавірус. Про це йдеться в огляді політичних токшоу за 6 — 10 квітня 2020 року.

Ведучий програми «Ехо України» на Прямому каналі Матвій Ганапольський показав глядачам, як виглядають тести українського виробництва, і запропонував гостям випробувати їх на собі. Погодились колишній нардеп Борислав Береза та директор Школи політичної аналітики Києво-Могилянської Академії Максим Яковлєв. Усі учасники процесу були без захисних масок.

На двадцять хвилин токшоу перетворилось на реаліті-шоу, під час якого гості-піддослідні намагались розібратись, як робити тести. Потім вони пробили собі пальці, витиснули з них кров (ведучий заохочував їх тиснути сильніше) і зробили аналізи. Обидва тести показали негативний результат, хоча один із них довго не працював.

 

«Ми не можемо обісратися», – сказав Матвій Ганапольський, адже, за його словами, якщо тести неякісні, такий скандал може поховати владу. Однак попри те, що тести спрацювали, в ефірі програми традиційно критикували владу за перетворення України на поліцейську державу та заохочення реваншу. Більше про тенденції та маніпуляції в токшоу минулого тижня читайте в огляді Ярослава Зубченка.

Фото: Крим.Реалії

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1716
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду