Канал «Дом» почав публікувати випуски новин у YouTube

Канал «Дом» почав публікувати випуски новин у YouTube

18 Березня 2020
5155
18 Березня 2020
10:32

Канал «Дом» почав публікувати випуски новин у YouTube

5155
YouTube-канал нового державного каналу для тимчасово окупованих територій «Дом» запустили на базі YouTube-каналу російської редакції телеканалу іномовлення України UATV.
Канал «Дом» почав публікувати випуски новин у YouTube
Канал «Дом» почав публікувати випуски новин у YouTube

Випуски новин канал «Дом» почав публікувати від 16 березня. Новини виходять на каналі о 9:00, 16:30, 20:00 та 23:00.

Ведучі та кореспонденти каналу «Дом» говорять російською, водночас коментарі україномовних спікерів – не перекладають.

Нагадаємо, новий канал для тимчасово окупованих територій запускають на базі Мультимедійної платформи іномовлення України замість каналу іномовлення UATV

6 лютого Нацрада анулювала ліцензії Мультимедійної платформи іномовлення України на супутникове мовлення каналу UATV закордон. У платформи залишилася одна ліцензія на мовлення через супутник Hotbird-13С, який покриває Україну та частину Європи. На тому ж засіданні Нацради стало відомо, що платформа подала до Нацради заяву про переоформлення цієї ліцензії у зв’язку зі зміною керівництва та програмної концепції.

Презентація нового каналу відбулася 2 березня о 15:00. Новостворений телеканал має назву «Дім» / «Дом». Він розпочав мовлення 1 березня 2020 року.

2 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на позачерговому засіданні переоформила ліцензію на супутникове мовлення і тимчасові дозволи на ефірне мовлення телеканалу Мультимедійної платформи іномовлення України у зв’язку зі зміною назви UATV на «Дом» і, відповідно, програмної концепції. За програмною концепцією «Дом» буде розважально-інформаційним каналом: 23 години на добу буде розважального національного контенту, 1 година на добу – інформаційно-аналітичних програм власного виробництва. Детальніше про запуск каналу «Дом» читайте тут

Фото: Facebook-сторінка каналу «Дом» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5155
Читайте також
11.09.2020 11:47
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 611
03.06.2020 12:55
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
1 997
02.03.2020 17:20
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
5 087
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду