detector.media
18.03.2020 10:32
Канал «Дом» почав публікувати випуски новин у YouTube
Канал «Дом» почав публікувати випуски новин у YouTube
YouTube-канал нового державного каналу для тимчасово окупованих територій «Дом» запустили на базі YouTube-каналу російської редакції телеканалу іномовлення України UATV.

Випуски новин канал «Дом» почав публікувати від 16 березня. Новини виходять на каналі о 9:00, 16:30, 20:00 та 23:00.

Ведучі та кореспонденти каналу «Дом» говорять російською, водночас коментарі україномовних спікерів – не перекладають.

Нагадаємо, новий канал для тимчасово окупованих територій запускають на базі Мультимедійної платформи іномовлення України замість каналу іномовлення UATV

6 лютого Нацрада анулювала ліцензії Мультимедійної платформи іномовлення України на супутникове мовлення каналу UATV закордон. У платформи залишилася одна ліцензія на мовлення через супутник Hotbird-13С, який покриває Україну та частину Європи. На тому ж засіданні Нацради стало відомо, що платформа подала до Нацради заяву про переоформлення цієї ліцензії у зв’язку зі зміною керівництва та програмної концепції.

Презентація нового каналу відбулася 2 березня о 15:00. Новостворений телеканал має назву «Дім» / «Дом». Він розпочав мовлення 1 березня 2020 року.

2 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на позачерговому засіданні переоформила ліцензію на супутникове мовлення і тимчасові дозволи на ефірне мовлення телеканалу Мультимедійної платформи іномовлення України у зв’язку зі зміною назви UATV на «Дом» і, відповідно, програмної концепції. За програмною концепцією «Дом» буде розважально-інформаційним каналом: 23 години на добу буде розважального національного контенту, 1 година на добу – інформаційно-аналітичних програм власного виробництва. Детальніше про запуск каналу «Дом» читайте тут

Фото: Facebook-сторінка каналу «Дом» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY