Андрій Партика пропонує колегам діяти на упередження епідемії коронавірусу

Андрій Партика пропонує колегам діяти на упередження епідемії коронавірусу

12 Березня 2020
1853
12 Березня 2020
16:16

Андрій Партика пропонує колегам діяти на упередження епідемії коронавірусу

1853
Генеральний директор сейлзхаусу Ocean Media Андрій Партика (продає рекламу на телеканалах групи StarLightMedia) пропонує клієнтам, рекламодавцям, агенціям і медіа прийняти маніфест щодо нової бізнес-етики, щоби сповільнити розповсюдження коронавірусу COVID-19.
Андрій Партика пропонує колегам діяти на упередження епідемії коронавірусу
Андрій Партика пропонує колегам діяти на упередження епідемії коронавірусу

Відповідну заяву Андрія Партики поширила пресслужба Ocean Media.

«З метою збереження своєї команди, і в цілому України від вірусної інфекції, ми вважаємо, що треба діяти на упередження, заздалегідь, щоб зберегти людей і ресурси для подальшого розвитку», – пояснює пан Партика.

Він має кілька пропозицій:

1. Розглянути можливість зменшення обсягу особистої комунікації, а також переформатування тієї комунікації, яка має зберегтися.

«З глобальних повідомлень ми розуміємо, що зараз формується нова бізнес-етика, яка передбачає відмову від рукопотискань, мінімізацію особистих зустрічей, переведення контактів у формат електронного спілкування через пошту і відеоконференції, переведення наших команд на дистанційну роботу, зменшення часу перебування наших працівників у громадському транспорті за рахунок відмови від поїздок на роботу. Ці заходи можуть бути ефективними як дія на випередження для сповільнення розповсюдження вірусу і зниження його покриття в Україні», – зазначає пан Партика.

2. Утриматися від закордонних поїздок до певних країн, а в разі поїздки – пройти 14-денний карантин, працюючи дистанційно.

«Рекомендуємо усім нашим колегам утриматись від закордонних поїздок у країни, де вже зафіксовано епідемію захворювання на коронавірус: Китай, Корею, Італію, Німеччину, Іран, Францію, Іспанію, США, Японію, Нідерланди. З більш повним списком країн можна ознайомитися за допомогою інтерактивної карти епідеміологічної ситуації у світі онлайн.

У разі, якщо ви вирішили все ж відвідати одну з країн, де на цей момент більше 100 підтверджених захворівших, то після повернення, є сенс пройти 14-денний режим карантину, працюючи дистанційно», – пропонує пан Партика.

3. Прийняти маніфест щодо нової бізнес-етики.

«Звертаємось до наших клієнтів, рекламодавців, агенцій, медіа, до всіх українських бізнесменів з пропозицією прийняти маніфест щодо нової бізнес етики, аби суттєво вплинути на сповільнення розповсюдження вірусу. Це дозволить зберегти наших близьких, наші команди, наш бізнес і нашу країну. Якщо є побажання формату такого маніфесту, ми відкриті до діалогу. Пишіть нам на friend@oceanmedia.com.ua, ми готові очолити процес змін, щоб вберегти наші команди від коронавірусу», – закликає пан Партика.

4. Зупинити паніку. «І головне, давайте зупинимо паніку. Спокійно і організовано ми здолаємо і цю кризу, мінімізувавши втрати суспільства і бізнесу, як його частини», – зауважує очільник Ocean Media

Нагадаємо, 4 березня керівництво «Українського медіа холдингу» видало розпорядження про превентивні заходи у зв’язку із загрозою поширення коронавірусу COVID-19. Працівникам рекомендували не виїжджати за межі України. А в разі поїздки за кордон працівники зобов’язані перебувати в самоізоляції протягом двох тижнів, і цей період вважатимуть відпусткою за власний рахунок.

«1+1 медіа», «Медіа Група Україна» та StarLightMedia розповіли «Детектору медіа», чи запровадили спеціальні заходи у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19. У деяких із цих медіагруп скасували відрядження, запровадили медичні огляди, встановили засоби для дезінфекції, запровадили інформування про коронавірус.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1853
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
covid
1474 дн. тому
цьому хлопу аби срачка, щоб рота розкрити
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду