detector.media
13.03.2020 10:19
Прямий канал проводитиме ток-шоу без глядачів у студії
Прямий канал проводитиме ток-шоу без глядачів у студії
Прямий канал вирішив проводити всі свої ток-шоу без глядачів у студії через карантин, уведений у зв’язку із загрозою поширення коронавірусу.

Про це в ефірі каналу 12 березня повідомив телеведучий Матвій Ганапольский.

«Зараз ви побачите нашу залу, де завжди у нас сидять глядачі, але коронавірус... І зараз вибачите, що стільці вільні, людей нема. Коли я прийшов сюди, я побачив наших глядачів, вони були на попередніх програмах. Вони покинули нашу студію, тому що коронавірус, тому що треба виконувати настанови, які нам дали. У нас тут більше 200 людей, а якщо більше 200 людей, то неможливо, щоб люди тут знаходились», – розповів він.

Пан Ганапольский нагадав, що 11 березня всі глядачі в студії сиділи в масках. Раніше керівниця Прямого каналу Світлана Орловська в коментарі «Детектору медіа» сказала, що канал не планує відмовлятися від глядачів у студії, проте зменшить їх кількість до 100 осіб.

Нагадаємо, з 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Що саме буде скасовано та де дізнатися достовірну інформацію про карантинні заходи — в матеріалі MediaSapiens.

Наразі в Україні офіційно зафіксовано три випадки зараження коронавірусом.

Фото: Прямий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY