Інформаційні канали об’єднались в атаках на уряд, — моніторинг

Інформаційні канали об’єднались в атаках на уряд, — моніторинг

2 Лютого 2020
4993
2 Лютого 2020
10:26

Інформаційні канали об’єднались в атаках на уряд, — моніторинг

4993
Тимошенко пообіцяла спробувати не брехати, а Шарій навіть не обіцяв.
Інформаційні канали об’єднались в атаках на уряд, — моніторинг
Інформаційні канали об’єднались в атаках на уряд, — моніторинг

Однією з основних тем інформаційних каналів 13-19 січня стала критика уряду. Після оприлюднення 15 січня «плівок Гончарука» Прямий присвятив цій темі майже всі шоу протягом тижня, висміюючи «профанів» та обурюючись через високі зарплатні міністрів. Аналогічну риторику демонстрував і канал «Еспресо».

Канали Медведчука цього разу проявили солідарність з колегами і обійшлися без спроб розібратися в економічній ситуації.

Про це йдеться в моніторингу інформаційних телеканалів за 13-19 січня.

Міжнародна тематика була різноманітніша. Прямий та «Еспресо» змогли на мить відійти від чорного піару Зеленського і обговорювали зміну влади у Росії, про яку канали Медведчука не згадували. Втім, і критики Зеленського не бракувало: на Прямому роздмухували історію з поїздкою президента України в Оман. Говорячи про збиття літака в Ірані, порівняли реакцію Зеленського з реакцією Путіна на трагедію з підводним човном «Курськ».

На каналі ZIK висміяли засмагу Юлії Тимошенко. Сама ж лідерка «Батьківщини» на прохання ведучої NewsOne «говорити правду» відповіла «спробую». А Анатолій Шарій на «112» повідав своїм глядачам про «козявки» Ярослава Юрчишина та «гомосексуальність» Олексія Гончаренка.

Більше про порушення стандартів та маніпуляції в ефірі українських інформаційних каналів читайте в огляді Ярослава Зубченка.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4993
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду