Гонтарева звинуватила Дубінського в методах геббельсівської пропаганди

Гонтарева звинуватила Дубінського в методах геббельсівської пропаганди

22 Жовтня 2019
2812
22 Жовтня 2019
16:45

Гонтарева звинуватила Дубінського в методах геббельсівської пропаганди

2812
Ексочільниця Національного банку Валерія Гонтарева звинуватила народного депутата, ведучого та блогера Олександра Дубінського у використанні проти неї пропаганди за методами Геббельса.
Гонтарева звинуватила Дубінського в методах геббельсівської пропаганди
Гонтарева звинуватила Дубінського в методах геббельсівської пропаганди

Про це вона сказала в інтерв’ю Прямому каналу.

«На телебаченні є пропагандисти. У Росії такий пропагандист Соловйов, а у нас Дубінський. І ці люди повністю нав’язують фашистську пропаганду Геббельса. Чим більш безглузду брехню ти скажеш людям і будеш повторювати її сто разів, тим швидше ця брехня стане правдою, - сказала вона. - Тому вони розказували людям, що я сама кинулась під машину, сама підірвала автівку власної невістки, сама організувала десять чоловік з автоматами, які зламали двері моєї київської квартири. Насправді ми не жили в цій квартирі 18 років. А дім, який вони спалили, - це наш сімейний дім. При цьому пропаганда розказує, що це зробила я. Це будується як театр абсурду та сюрреалізм».

Також вона додала, що підозрює в тиску на неї саме власника «1+1» олігарха Ігоря Коломойського саме тому, що він погрожував їй у всіх своїх публічних інтерв’ю.

Інтерв'ю у Валерії Гонтаревої брала журналістка Даша Щаслива, яка в кінці серпня перейшла з «1+1» на Прямий канал. Прямий канал показав інтерв'ю 19 жовтня, в суботу, а 21 жовтня вийшов повтор програми.

20 жовтня на «1+1» вийшла чергова програма «Вечірнього кварталу», де Євген Кошовий разом з хором імені Верьовки заспівав пісню про згорілий будинок ексочільниці Нацбанку Валерії Гонтаревої: «Горіла хата, палала, В Лондоні жінка плакала…».

Валерія Гонтарева назвала цю ситуацію «соромом». Вона не відкидає можливості замовлення цього номеру олігархом Ігорем Коломойським.

Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський вибачився перед  Валерією Гонтаревою через участь Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки в номері «Вечірнього кварталу».

В мережі бурхливо відреагували на подію та навіть поставили питання доцільності державного фінансування хору імені Верьовки.

Ілюстрація: скріншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2812
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Владимир
1619 дн. тому
Воровать не надо, и проклинать не будут.
тоня
1619 дн. тому
не сором проживати в лондоні но гроші "зароблені"в украіні.?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду