Прощання із Олександром Журахівським відбудеться 4 вересня

Прощання із Олександром Журахівським відбудеться 4 вересня

3 Вересня 2019
2403
3 Вересня 2019
20:07

Прощання із Олександром Журахівським відбудеться 4 вересня

2403
Прощання зі спортивним журналістом та коментатором Олександром Журахівським розпочнеться о 9.00 в Києві за адресою вул. Івана Федорова, 33. Об 11.00 - похорон на Коцюбинському кладовищі.
Прощання із Олександром Журахівським відбудеться 4 вересня
Прощання із Олександром Журахівським відбудеться 4 вересня

Про це повідомив 3 вересня у Facebook племінник журналіста Євген Зборовський.

«Він все життя присвятив спортивній журналістиці, був ведучим одного з перших ранкових шоу "Доброго ранку, Україно", був одним із творчих засновників телеканалу "Інтер", а саме очолював спортивну редакцію, був продюсером у компанії "Поверхность ТВ" від моменту створення каналів "Спорт 1", "Спорт 2", прес-аташе баскетбольного клубу "Київ" і ведучим на радіо "Ера". У своєму неповторному стилі коментував матчі футбольної збірної України і українських команд у Єврокубках.

Дуже рано досяг успіхів у журналістиці, але ніколи не прагнув слави. Був на піку кар'єри з розквітом спортивної журналістики і уваги до спорту і згас останні 5-7 років, коли редакції спорту згорнулись практично на всіх рейтингових каналах і професійні фахові спортивні журналісти стали майже незатребуваними.

Його унікальне почуття гумору і нетипова манера спілкування не залишала байдужими нікого. Дякую долі, що дала мені бути твоїм племінником, Шура», - написав Євген.

Нагадаємо, Олександр Журахівський помер 2 вересня. Йому було 52 роки.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2403
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду