detector.media
03.09.2019 20:07
Прощання із Олександром Журахівським відбудеться 4 вересня
Прощання із Олександром Журахівським відбудеться 4 вересня
Прощання зі спортивним журналістом та коментатором Олександром Журахівським розпочнеться о 9.00 в Києві за адресою вул. Івана Федорова, 33. Об 11.00 - похорон на Коцюбинському кладовищі.

Про це повідомив 3 вересня у Facebook племінник журналіста Євген Зборовський.

«Він все життя присвятив спортивній журналістиці, був ведучим одного з перших ранкових шоу "Доброго ранку, Україно", був одним із творчих засновників телеканалу "Інтер", а саме очолював спортивну редакцію, був продюсером у компанії "Поверхность ТВ" від моменту створення каналів "Спорт 1", "Спорт 2", прес-аташе баскетбольного клубу "Київ" і ведучим на радіо "Ера". У своєму неповторному стилі коментував матчі футбольної збірної України і українських команд у Єврокубках.

Дуже рано досяг успіхів у журналістиці, але ніколи не прагнув слави. Був на піку кар'єри з розквітом спортивної журналістики і уваги до спорту і згас останні 5-7 років, коли редакції спорту згорнулись практично на всіх рейтингових каналах і професійні фахові спортивні журналісти стали майже незатребуваними.

Його унікальне почуття гумору і нетипова манера спілкування не залишала байдужими нікого. Дякую долі, що дала мені бути твоїм племінником, Шура», - написав Євген.

Нагадаємо, Олександр Журахівський помер 2 вересня. Йому було 52 роки.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY