Помер спортивний журналіст Дмитро Демиденко

Помер спортивний журналіст Дмитро Демиденко

21 Липня 2019
2003

Помер спортивний журналіст Дмитро Демиденко

2003
20 липня пішов із життя кременчуцький спортивний журналіст Дмитро Демиденко. Понад рік він боровся з аденокарциномою кишківника.
Помер спортивний журналіст Дмитро Демиденко
Помер спортивний журналіст Дмитро Демиденко

Про смерть журналіста повідомив у Facebook голова Полтавської обласної організації Національної спілки журналістів України Євген Лопушинський.

«Пішов з життя товариш і колега Дмитро Демиденко. Він був справжній, дуже щирий, позитивний, талановитий, життєлюбний. До останнього боровся із важкою хворобою, і усі ми разом вболівали за нього. Дуже нелегко сприймати цю звістку. В цю тяжку мить - ми разом із родиною Дмитра», - написав він.

Дмитро Демиденко багато років працював в обласній державній телерадіокомпанії «Лтава», потім в Кременчуцькій міській телекомпанії. Журналіст висвітлював спортивні події, коментував матчі. Дмитру було 44 роки, у нього залишились дві доньки.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2003
Читайте також
03.06.2019 15:22
«Детектор медіа»
4 106
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду