detector.media
16.08.2019 15:25
В Офісі президента відмовили в інтерв'ю «РИА Новости»
В Офісі президента відмовили в інтерв'ю «РИА Новости»
Офіс Президента України Володимира Зеленського відмовив російському виданню «РИА Новости» в інтерв'ю, посилаючись на щільний графік.

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердила прессекретарка президента Юлія Мендель.

Російське видання пише, що на початку липня звернулося з проханням про інтерв’ю в будь-якому форматі. У ОПУ на цей запит відповіли: «Офіс президента України вдячний за ваш запит. На жаль, у зв'язку з насиченим графіком президента Володимира Зеленського запланувати інтерв'ю поки неможливо».

На питання «Детектора медіа», чи планують в ОПУ дати інтерв’ю «РИА Новости» Юлія Мендель сказала: «Ми посилаємося на щільний графік».

Нагадаємо, лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков дав інтерв’ю російській газеті «КоммерсантЪ», яка належить підприємцю Алішеру Усманову, близькому до президента Російської федерації Володимира Путіна. Його опублікували 5 серпня.

Новообраний народний депутат від «Слуги народу» Микита Потураєв в інтерв’ю «Детектору медіа» прокоментував ситуацію із паном Разумковим, зазначивши, що «ми маємо спілкуватись із тими виданнями, де можна просунути не викривлену українську точку зору». За його словами, у РФ такими медіа можуть бути «Новая газета», «Дождь», йомвірно, «Коммерсантъ» та «Эхо Москвы», «але точно не федеральні канали».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY