Разумков дав інтерв’ю російському  «КоммерсантЪ»

Разумков дав інтерв’ю російському «КоммерсантЪ»

5 Серпня 2019
1474
5 Серпня 2019
12:26

Разумков дав інтерв’ю російському «КоммерсантЪ»

1474
Лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков дав інтерв’ю російській газеті «КоммерсантЪ», яка належить підприємцю Алішеру Усманову, близькому до президента Російської федерації Володимира Путіна.
Разумков дав інтерв’ю російському  «КоммерсантЪ»
Разумков дав інтерв’ю російському  «КоммерсантЪ»

Матеріал опублікований 5 серпня під назвою «Все мы хотели бы, чтобы наступил мир, а Донбасс и Крым вернулись в Украину».

 У інтерв’ю Дмитро Разумков назвав перемогу Володимира Зеленського на президентських виборах «третьою революцією».

Ключовими завданнями для нової влади він бачить – мир на Донбасі.

«Це одна з ключових проблем в країні. Всі ми хотіли б, щоб настав мир, щоб Донбас і Крим повернулися в Україну. На жаль, це не вирішується законами», - сказав він. На уточнююче питання журналіста « КоммерсантЪ» щодо можливих компромісів, у тому числі особливий статус для Донбасу,  пан Разумков відповів: «Це законодавча частина. Цей момент обговорення в стінах Верховної ради явно теж буде, але в цій проблемі, в війні це не питання законів. Це питання бажання. Бажання закінчити цю війну. В української сторони воно є. На жаль, не у всіх учасників цього процесу ми спостерігаємо це бажання. Тут більше питання дипломатії, санкцій тиску, питання внутрішньої політики, пов'язані з боротьбою з корупцією, з інформаційною політикою, з економікою, інфраструктурою, соціальною політикою. Це цілий комплекс завдань, які потрібно буде виконати і які дозволять швидше повернути тимчасово окуповані території».

Новий склад уряду пан Разумков не коментує,  лише зазначає: «Нам потрібно буде зайти в парламент, щоб представити прем'єра, і паралельно буде представлений новий кабінет міністрів України».

Нагадаємо, 3 серпня Дмитро Разумков повідомив, що «Слуга народу» висуватиме його на посаду спікера Верховної Ради.

 

 Ілюстрація – скріншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1474
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду