Портал Delo.ua оновив дизайн сайту

Портал Delo.ua оновив дизайн сайту

6 Червня 2019
4008
6 Червня 2019
18:23

Портал Delo.ua оновив дизайн сайту

4008
На сайті з'явилися нові блоки, формати відображення тематичних матеріалів, інформаційні акценти.
Портал Delo.ua оновив дизайн сайту
Портал Delo.ua оновив дизайн сайту

Про це повідомляється у прес-релізі видання.

Зазначається, що головні новини та події отримали маркери важливості, також з`явились модулі «Цифра дня» і «Цитата дня». Спецпроекти ekonomika+ тепер виділені в шапці сайту, а проекти «ТОП-100. Рейтинги найбільших» і ZZA! маркуються окремими ознаками.

«У новому дизайні ми враховували редакторську стратегію оновленої команди порталу, додавши можливості акцентуації контенту: журналісти не просто інформують читачів про події, що відбулися, а й формують пріоритетність кожної новини в новинній стрічці. Також ми розвинули нативную інтеграцію спеціальних проектів в щоденний новинний контент. Тепер читач отримує анонсування спецпроекту в тематичних публікаціях, якими він цікавиться», - розповів діджитал-директор ekonomika+ Олександр Клімашевський.

Зараз оновлений сайт Delo.ua працює в тестовому режимі.

Нагадаємо, 4 лютого 2019 року стало відомо, що новим власником бізнес/медіа бюро «ekonomika+» (видання delo.ua, mmr.ua, womo.ua, які пишуть про бізнес) став дніпровський бізнесмен Костянтин Паршин, а саме видавництво очолив Ілля Чудновський, який раніше працював гендиректором видавничого будинку «Капитал».

11 лютого 2019 стало відомо, що одинадцять співробітників видання Delo.ua (бізнес/медіа бюро «ekonomika+») залишають проект через «різні погляди» на розвиток із новими власниками. Із видання звільнились: головред Дар’я Куренкова, її заступник Сергій Чепінський, журналісти Тетяна Кучер, Ірина Гудзь, Інна Рослік, Наталя Міняйло, Оксана Тарасенко, редактор стрічки новин Віта Попова, редактор «ТОП-100» Любомира Ремажевська, дата-аналітик Любов Петрушко та керівник проектів Артем Ільїн.

Керівник «ekonomika+» Ілля Чудновський пояснив звільнення журналістів тим, що нова команда топ-менеджменту медіа-бюро «зіткнулась з принциповим небажанням частини журналістської команди ділового порталу delo.ua до будь-яких змін або експериментів з форматами».

У березні 2019 стало відомо, що шеф-редактором «ekonomika+» і головним редактором напрямку «ТОП-100. Рейтинги найбільших» стала Олена Мошенець, а головним редактором порталу delo.ua - В'ячеслав Мироненко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4008
Читайте також
24.09.2019 11:00
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
2 861
11.02.2019 17:30
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
14 592
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду