Призначено нового шеф-редактора «ekonomika+» та головного редактора Delo.ua

Призначено нового шеф-редактора «ekonomika+» та головного редактора Delo.ua

11 Березня 2019
2577
11 Березня 2019
19:49

Призначено нового шеф-редактора «ekonomika+» та головного редактора Delo.ua

2577
Українське бізнес / медіа бюро «ekonomika+» (delo.ua, mmr.ua, womo.ua, ТОП-100. Рейтинги найбільших, Business Wisdom Summit, Get Business Festival, X-Ray Marketing Awards і інші проекти) 11 березня оголосило про нові кадрові призначення.
Призначено нового шеф-редактора «ekonomika+» та головного редактора Delo.ua
Призначено нового шеф-редактора «ekonomika+» та головного редактора Delo.ua

Про призначення повідомляється на сайті Delo.ua.

Так, шеф-редактором «ekonomika+» і головним редактором напрямку «ТОП-100. Рейтинги найбільших» стала Олена Мошенець, а головним редактором порталу delo.ua - В'ячеслав Мироненко.

Олена Мошенець має економічну та юридичну освіти, закінчила Цифрову школу журналістики. У 2006-2013 роках працювала журналістом і редактором ділового видання «Інвестгазета», в 2013-2014 - заступником головного редактора і керівником спеціальних проектів газети «Капітал», в 2016-2018 - заступником головного редактора і керівником спеціальних проектів журналу «Бізнес».

В'ячеслав Мироненко має гуманітарну та фінансову освіту. Працював оглядачем в журналі «Власть денег», був заступником головного редактора видання «Інвестгазета», головним редактором рейтингового проекту «Капітал 500» і головним редактором журналу «Бізнес».

Нагадаємо, бізнес/медіа бюро «ekonomika+» – це видання delo.ua, mmr.ua, womo.ua, які пишуть про бізнес. Компанія була заснована більше 20 років тому. В різні часи її власниками були підприємці та журналісти Ігор Ляшенко та Станіслав Шум, німецька видавнича група Handelsblatt, EastOne LLC Віктора Пінчука. Восени 2014 року група EastOne Віктора Пінчука вирішила продати ТОВ «Видавництво "Економіка"» генеральному директору компанії Ірині Рубіс.

4 лютого 2019 року стало відомо, що новим власником бізнес/медіа бюро «ekonomika+» став дніпровський бізнесмен Костянтин Паршин, а саме видавництво очолив Ілля Чудновський, який раніше працював гендиректором видавничого будинку «Капитал».

11 лютого 2019 стало відомо, що одинадцять співробітників видання Delo.ua (бізнес/медіа бюро «ekonomika+») залишають проект через «різні погляди» на розвиток із новими власниками. Із видання звільнились: головред Дар’я Куренкова, її заступник Сергій Чепінський, журналісти Тетяна Кучер, Ірина Гудзь, Інна Рослік, Наталя Міняйло, Оксана Тарасенко, редактор стрічки новин Віта Попова, редактор «ТОП-100» Любомира Ремажевська, дата-аналітик Любов Петрушко та керівник проектів Артем Ільїн.

Керівник «ekonomika+» Ілля Чудновський пояснив звільнення журналістів тим, що нова команда топ-менеджменту медіа-бюро «зіткнулась з принциповим небажанням частини журналістської команди ділового порталу delo.ua до будь-яких змін або експериментів з форматами».

Фото: Тетяна Довгань, delo.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2577
Читайте також
11.02.2019 17:30
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
14 511
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду