Ексредакторка розділу «Бізнес» Delo.ua очолила WoMo

Ексредакторка розділу «Бізнес» Delo.ua очолила WoMo

3 Вересня 2019
1653
3 Вересня 2019
14:50

Ексредакторка розділу «Бізнес» Delo.ua очолила WoMo

1653
Головним редактором порталу для бізнес-мам WoMo з 4 вересня стане редакторка розділу «Бізнес» Delo.ua Вікторія Покатіс, у її завдання входитиме реалізація нової стратегії розвитку медіа.
Ексредакторка розділу «Бізнес» Delo.ua очолила WoMo
Ексредакторка розділу «Бізнес» Delo.ua очолила WoMo

Про це повідомляє пресслужба бізнес/медіа бюро «ekonomika+».

«Новий концепт WoMо передбачає повернення історій про успішні бізнеси, які створили жінки, про жіноче підході в бізнесі, про психологію жінок-лідерів і побудові кар'єри, про найновіші тренди в менеджменті та управлінні, технологіях, які вже зараз змінюють світ», – розповіла Вікторія Покатіс.

До існуючих рубриках на порталі WоMо додадуться розділи Lifelong learning про безперервному самоосвіті, Add value про сучасних стратегіях і підходах в управлінні, а також «Кар'єрні поради» від жінок-СЕО.

Вікторія Покатіс закінчила Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара за спеціальністю «журналістика». У медіа працює дев'ять років. У 2013 році Вікторія прийшла в Delo.ua на позицію журналіста, потім перейшла в редакцію журналу «Forbes Україна», після закриття видання брала участь в запуску порталу Mind, була випусковим редактором відділу новин. У жовтні минулого року знову приєдналася до команди ekonomika + як редакторка розділу «Бізнес» Delo.ua. Успішно реалізувала як продюсер HR марафону і HR Wisdom Summit. Вона також продюсує Business Wisdom Summit, Get і SHE Congress.

Зараз посаду головної редакторки обіймає Тетяна Касьян.

WoMo.com.ua – портал, який в діловому форматі розповідє, як поєднувати материнство і бізнес. Співзасновницею і одним з інвесторів WoMo стала CEO Ekonomika Communication Hub Ірина Рубіс.

У 2014 році колишня кореспондентка журналу «Forbes. Украина» Катерина Шаповал очолила новостворений український портал для бізнес-мам WoMo.com.ua. 

Фото: ekonomika+

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1653
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду