Із видання Delo.ua звільняється частина команди

Із видання Delo.ua звільняється частина команди

11 Лютого 2019
14490
11 Лютого 2019
17:30

Із видання Delo.ua звільняється частина команди

14490
Одинадцять співробітників видання Delo.ua (бізнес/медіа бюро «ekonomika+») повідомили, що залишають проект через «різні погляди» на розвиток із новими власниками
Із видання Delo.ua звільняється частина команди
Із видання Delo.ua звільняється частина команди

Про звільнення журналістів на сторінці у Facebook повідомив заступник головного редактора видання Сергій Чепінський. За його словами, команда працюватиме до 22 лютого.

«Детектор медіа» звернувся до редакції по коментарі. У відповідь журналісти Delo.ua надіслали свою заяву. В ній, зокрема, повідомляється, що «на жаль, редакція та нові власники (бізнес/медіа бюро «ekonomika+» – ДМ) мають різні погляди» щодо розвитку, тому частина команди вирішила піти.

Із видання звільняються: головред Дар’я Куренкова, її заступник Сергій Чепінський, журналісти Тетяна Кучер, Ірина Гудзь, Інна Рослік, Наталя Міняйло, Оксана Тарасенко, редактор стрічки новин Віта Попова, редактор «ТОП-100» Любомира Ремажевська, дата-аналітик Любов Петрушко та керівник проектів Артем Ільїн.

«Детектор медіа» публікує заяву співробітників редакції.

У коментарі «Детектору медіа» головред Delo.ua Дар’я Куренкова повідомила, що не знає, хто далі керуватиме виданням: «Я дуже сподіваюся, що видання продовжить своє існування та буде в подальшому розвиватися, адже в нього є віддані читачі. Щодо інших кадрових призначень мені невідомо».

«Детектор медіа» також звернувся по коментарі до нового керівника бізнес/медіа бюро «ekonomika+» Іллі Чудновського та чекає на відповіді.

Бізнес/медіа бюро «ekonomika+» – це видання delo.ua, mmr.ua, womo.ua, які пишуть про бізнес. Компанія була заснована більше 20 років тому. В різні часи її власниками були підприємці та журналісти Ігор Ляшенко та Станіслав Шум, німецька видавнича група Handelsblatt, EastOne LLC Віктора Пінчука. Восени 2014 року група EastOne Віктора Пінчука вирішила продати ТОВ «Видавництво "Економіка"» генеральному директору компанії Ірині Рубіс.

4 лютого 2019 року стало відомо, що новим власником бізнес/медіа бюро «ekonomika+» (delo.ua, mmr.ua, womo.ua) став дніпровський бізнесмен Костянтин Паршин, а саме видавництво очолив Ілля Чудновський, який раніше працював гендиректором видавничого будинку «Капитал».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14490
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду