«Армія ФМ» виграла три ФМ-частоти в Києві, Житомирі та Вінниці

«Армія ФМ» виграла три ФМ-частоти в Києві, Житомирі та Вінниці

29 Листопада 2018
3079
29 Листопада 2018
11:50

«Армія ФМ» виграла три ФМ-частоти в Києві, Житомирі та Вінниці

3079
29 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підбила підсумки конкурсу на три ФМ-частоти в Києві, Житомирі та Вінниці.
«Армія ФМ» виграла три ФМ-частоти в Києві, Житомирі та Вінниці
«Армія ФМ» виграла три ФМ-частоти в Києві, Житомирі та Вінниці

Це був форматний конкурс під концепцію військово-патріотичного радіо.

Єдиним претендентом у конкурсі була Центральна телерадіостудія Міністерства оборони України зі своєю радіостанцією «Армія ФМ». Нацрада одноголосно визначила її переможцем.

У результаті конкурсу «Армія ФМ» отримала право мовити на частотах 94,6 МГц у Києві, 104,5 МГц у Житомирі і 99,3 МГц у Вінниці.

Представники Центральної телерадіостудії Міноборони повідомили, що радіо почне мовлення на нових частотах на початку 2019 року. За їхніми словами, щороку фінансування студії зростає, є рішення міністра оборони про введення 20 додаткових посад, планується розбудова нової студії для створення програм.

Член Нацради Олег Черниш запитав, чи є плани створення армійського супутникового телеканалу. Наразі Центральна телерадіостудія Міноборони працює як телепродакшн, виготовляє програми «Техніка війни», «Рекрут», «Будемо жити», новинні блоки, які виходять на 5-му каналі та каналі «24». Запуск телеканалу в планах є: наступного року хочуть починати з інтернет-мовлення.

Нагадаємо, 6 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила оголосила конкурс на створення військово-патріотичного радіо на трьох ФМ-частотах у Києві, Вінниці та Житомирі.

«Армія-ФМ»  –  державна радіостанція Міністерства оборони України, яка мовить у військово-патріотичному форматі. «Армія ФМ» охоплює тільки Донецьку, Луганську і південь Херсонської області, а також «Армія ФМ» має ліцензію на експериментальне цифрове радіомовлення в Києві.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3079
Читайте також
09.04.2020 11:58
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 052
17.10.2019 12:51
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
4 580
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду