Cепаратисти  заблокували канал ТСН на YouTube. «1+1» вимагає відновити його

Cепаратисти заблокували канал ТСН на YouTube. «1+1» вимагає відновити його

18 Січня 2015
7484
18 Січня 2015
21:14

Cепаратисти заблокували канал ТСН на YouTube. «1+1» вимагає відновити його

7484
Московський офіс YouТube задовольнив скарги онлайн-ресурсу бойовиків з News-Front
Cепаратисти  заблокували канал ТСН на YouTube. «1+1» вимагає відновити його
Cепаратисти  заблокували канал ТСН на YouTube. «1+1» вимагає відновити його

Проросійські сепаратисти скористались вадами системи та заблокувати канал ТСН на YouTube. Причиною стала скарга просепаратистського ресурсу News-Front на начебто незаконне використання фрагменту їх відео в одному з сюжетів ТСН, повідомляє прес-служба «1+1».

 

Зараз відеоканал ТСН на YouTube недоступний.
 

«YouТube став заручником власних правил, адже ресурс News-Front неодноразово публічно заявляв про можливість використовувати свої відео, - коментують на "1+1". - Але в ситуації з найвпливовішим українським новинним YouТube каналом просепаратистські ЗМІ вирішили змінити правила».  


Це не перша атака на сторінку ТСН на YouTube, що стала можливою через вади в системі сервісу, коли задовольняються вимоги навіть незаконних  протерористичних  організацій. В жовтні 2014 року російський телеканал «Звезда», який підтримує агресію Росії в Україні, звернувся до московського офісу YouTube з аналогічними претензіями. 


У відповідь на сьогоднішнє блокування  телеканал «1+1» вже направив до представництва YouTube вимогу відновити роботу еккаунту ТСН та вимагатиме віднести Україну до юрисдикції центрального офісу американської компанії. «Україна перебуває у стані неоголошеної війни з Росією і ситуація, коли інформаційні ресурси залежать від рішень московського офісу, є неприйнятною», - йдеться в повідомленні «1+1».
 

Також у прес-службі наголошують: «Наразі ТСН очікує на справедливу відповідь відеохостингу, яка має бути надана протягом двох тижнів. Ми сподіваємось, що резонанс таких необґрунтованих дій у час інформаційної війни допоможе прискорити рішення щодо відновлення каналу та виведення України з юрисдикції московського офісу».
 

Канал ТСН на YouTube налічує понад 240 тисяч підписників і посідає перше місце за аудиторією серед новинних програм телеканалів України.



Зараз відео ТСН доступно на сайті Tsn.ua.

 

«Детектор медіа» 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7484
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду