detector.media
18.01.2015 21:14
Cепаратисти заблокували канал ТСН на YouTube. «1+1» вимагає відновити його
Cепаратисти  заблокували канал ТСН на YouTube. «1+1» вимагає відновити його
Московський офіс YouТube задовольнив скарги онлайн-ресурсу бойовиків з News-Front

Проросійські сепаратисти скористались вадами системи та заблокувати канал ТСН на YouTube. Причиною стала скарга просепаратистського ресурсу News-Front на начебто незаконне використання фрагменту їх відео в одному з сюжетів ТСН, повідомляє прес-служба «1+1».

 

Зараз відеоканал ТСН на YouTube недоступний.
 

«YouТube став заручником власних правил, адже ресурс News-Front неодноразово публічно заявляв про можливість використовувати свої відео, - коментують на "1+1". - Але в ситуації з найвпливовішим українським новинним YouТube каналом просепаратистські ЗМІ вирішили змінити правила».  


Це не перша атака на сторінку ТСН на YouTube, що стала можливою через вади в системі сервісу, коли задовольняються вимоги навіть незаконних  протерористичних  організацій. В жовтні 2014 року російський телеканал «Звезда», який підтримує агресію Росії в Україні, звернувся до московського офісу YouTube з аналогічними претензіями. 


У відповідь на сьогоднішнє блокування  телеканал «1+1» вже направив до представництва YouTube вимогу відновити роботу еккаунту ТСН та вимагатиме віднести Україну до юрисдикції центрального офісу американської компанії. «Україна перебуває у стані неоголошеної війни з Росією і ситуація, коли інформаційні ресурси залежать від рішень московського офісу, є неприйнятною», - йдеться в повідомленні «1+1».
 

Також у прес-службі наголошують: «Наразі ТСН очікує на справедливу відповідь відеохостингу, яка має бути надана протягом двох тижнів. Ми сподіваємось, що резонанс таких необґрунтованих дій у час інформаційної війни допоможе прискорити рішення щодо відновлення каналу та виведення України з юрисдикції московського офісу».
 

Канал ТСН на YouTube налічує понад 240 тисяч підписників і посідає перше місце за аудиторією серед новинних програм телеканалів України.



Зараз відео ТСН доступно на сайті Tsn.ua.

 

«Детектор медіа» 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY