Завершився чат з Денисом Бігусом

Завершився чат з Денисом Бігусом

6 Серпня 2014
6310

Завершився чат з Денисом Бігусом

6310
Тема – «Результативність програми журналістських розслідувань “Наші гроші”»
Завершився чат з Денисом Бігусом
Завершився чат з Денисом Бігусом

6 серпня о 13.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю ведучого програми «Наші гроші» на телеканалі ZIK, журналіста-розслідувача Дениса Бігуса на тему: «Результативність програми журналістських розслідувань "Наші гроші"».

 

До обговорення пропонувалися питання: які розслідування «Наших грошей» призвели до змін; які теми зараз найактуальніші для журналістських розслідувань та ін.

 

Повну версію чату читайте на ТК найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Денис Бігус народився в жовтні 1985 року у Вінниці. Навчався на історичному факультеті Київського національного університету ім. Т араса Шевченка.

 

У 2004 році почав працювати репортером інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна». Дописував у різні київські газети.

 

Після Помаранчевої революції працював на 5-му каналі, одночасно залишився редактором в «Інтерфакс-Україна».

 

Журналістськими розслідуваннями займається з 2009 року. Працював у проекті «Знак оклику» на ТВі. Завдяки сюжетам для цієї програми у 2013 році Денис став переможцем всеукраїнського конкурсу «Честь професії» у номінації «Найкраще журналістське розслідування». Після рейдерського, на думку Дениса, захоплення телеканалу ТВі навесні 2013 року він звільнився.

 

З вересня 2013-го працює на телеканалі ZIK керівником і ведучим антикорупційного телепроекту «Наші гроші». Цього року Денис Бігус та Аліна Стріжак перемогли у V конкурсі професійної журналістики «Честь професії»-2014. Вони здобули першість у номінації «Найкраще журналістське розслідування» за сюжет «Межигір'я-2. Версаль Іванющенка». Саме за результатами цього журналістського розслідування Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6310
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ng
3550 дн. тому
яким чином телевізійний проект "Наші гроші" пов'язаний з інтернет-проектом? чи має інтернет-проект стосунок до виробництва телепрограми?
tvi
3550 дн. тому
Денисе, ви проводили розслідування зміни власників ТВі. На якому етапі спинилися? Що вам відомо на цей час? Чи будете продовжувати? Здається, вам вашим розслідуванням так нічого й не вдалося добитися. Яку ви мету переслідували, проводячи це розслідування? Кого вважаєте головним винуватцем подій? Чи правда, що Княжицького теж кинули в результаті цієї історії?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду