detector.media
«Телекритика»
06.08.2014 12:52
Завершився чат з Денисом Бігусом
Завершився чат з Денисом Бігусом
Тема – «Результативність програми журналістських розслідувань “Наші гроші”»

6 серпня о 13.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю ведучого програми «Наші гроші» на телеканалі ZIK, журналіста-розслідувача Дениса Бігуса на тему: «Результативність програми журналістських розслідувань "Наші гроші"».

 

До обговорення пропонувалися питання: які розслідування «Наших грошей» призвели до змін; які теми зараз найактуальніші для журналістських розслідувань та ін.

 

Повну версію чату читайте на ТК найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Денис Бігус народився в жовтні 1985 року у Вінниці. Навчався на історичному факультеті Київського національного університету ім. Т араса Шевченка.

 

У 2004 році почав працювати репортером інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна». Дописував у різні київські газети.

 

Після Помаранчевої революції працював на 5-му каналі, одночасно залишився редактором в «Інтерфакс-Україна».

 

Журналістськими розслідуваннями займається з 2009 року. Працював у проекті «Знак оклику» на ТВі. Завдяки сюжетам для цієї програми у 2013 році Денис став переможцем всеукраїнського конкурсу «Честь професії» у номінації «Найкраще журналістське розслідування». Після рейдерського, на думку Дениса, захоплення телеканалу ТВі навесні 2013 року він звільнився.

 

З вересня 2013-го працює на телеканалі ZIK керівником і ведучим антикорупційного телепроекту «Наші гроші». Цього року Денис Бігус та Аліна Стріжак перемогли у V конкурсі професійної журналістики «Честь професії»-2014. Вони здобули першість у номінації «Найкраще журналістське розслідування» за сюжет «Межигір'я-2. Версаль Іванющенка». Саме за результатами цього журналістського розслідування Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY