Знову надійшло повідомлення про замінування  5-го каналу - п’яте за місяць

Знову надійшло повідомлення про замінування 5-го каналу - п’яте за місяць

21 Липня 2014
3069

Знову надійшло повідомлення про замінування 5-го каналу - п’яте за місяць

3069
Знову надійшло повідомлення про замінування  5-го каналу - п’яте за місяць
Знову надійшло повідомлення про замінування  5-го каналу - п’яте за місяць

Сьогодні, 21 липня, невідомі знову повідомили про замінування офісу 5-го каналу у Києві, через що мовлення телеканалу наразі тимчасово припинено. Про це стало відомо з повідомлення у  Тwitter-акаунті журналістки 5-го каналу Ольги Сніцарчук.

 

«Давно 5 канал не мінували. Замінували», - написала журналістка.

 

Як повідомив «Детектор медіа» редактор інформаційної служби 5 каналу Олексій Шевченко, до офісу телеканалу приїхали представники правоохоронних органів і сапери, які проводять перевірку приміщень та прилеглих територій. У зв'язку із цим роботу працівників каналу тимчасово призупинено.

 

«Міліція не повідомляла, від кого саме надійшли повідомлення про замінування, просто приїхала до нас. Вкотре. Наразі усюди проводяться перевірки, в студії фізично немає кому працювати», - прокоментував ситуацію пан Шевченко.

 

Він також висловив надію, що інформація про замінування офісу 5 каналу виявиться хибною, і невдовзі журналістам вдасться відновити свою роботу.

 

Сайт каналу працює в нормальному режимі з іншого приміщення.

 

Нагадаємо, це вже п'яте за місяць повідомлення про замінування офісу 5 каналу. Попередні інциденти ставалися  4 липня15 липня17 липня та 19 липня. В усіх випадках вибухових речовин не було виявлено, однак співробітників каналу щоразу евакуйовували, а мовлення на деякий час припинялося.

 

15 липня співробітники Служби безпеки України затримали у Києві підозрюваного, який начебто зателефонував у міліцію з повідомленням про «замінування» офісу 5-го каналу.

 

17 липня жертвою телефонних «мінувальників» став також телеканал «Інтер».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3069
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду